Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2008 u 09:25
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Hippy pošalji mi na pp adresu pa ti pošaljem! Na poslu sam pa nemrem vidjeti fotkice suncokreta, ali popodne bum! Shasha, imam stari namještaj koji bumo uredili za kupaonu u viksi. Već sam nabavila akrilnu boju i lak, ljepilo moram jer bu mi falilo. Ali sad dolaze opet topliji dani pa mi se to nebu delalo po vručini.

Draga Šefi, stigle su mi tvoje salvete

Toliko si ih poslala da će mi trebati vremena da ih sve iskoristim

Btw, već imam ideu kaj bum s onom " crno-bijelom "
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2008 u 09:22
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

[QUOTE=proljeće] Ivory je boja ili???Koje je boje i gdje kupuješ???

Kale sam kupila malo prije u Konzumu, imam cijelo pakiranje, hoćeš da ti pošaljem???

Ivory ( 271 ) ti je naziv akrilne boje.
To je je ona, nit je bijela nit je bež. Boja " slonove kosti " [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

Šaljem ti pp [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

Stigle salvete
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 14:54
[QUOTE=proljeće] Ivory je boja ili???Koje je boje i gdje kupuješ???

Kale sam kupila malo prije u Konzumu, imam cijelo pakiranje, hoćeš da ti pošaljem???

Ivory ( 271 ) ti je naziv akrilne boje.
To je je ona, nit je bijela nit je bež. Boja " slonove kosti "

Šaljem ti pp
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 14:19
Ivory je boja ili???Koje je boje i gdje kupuješ???

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 14:09
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Oh, baš ti hvala Hippy na  ovako iscrpnom objašnjenju.
Od akrilnih boja za sada sam samo koristila bijelu, ostale tek moram kupiti...

A sada sam došla iz dućana, kupila sam salvete!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

meni je najbitnija Ivory ( br. 271 ) jer daje jedna dobar " štih "

A gdje si kupila ove kale?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 14:06
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

[IMG">http://i47.servimg.com/u/f47/12/17/41/08/dsc01310.jpg" />

Da li je netko zainteresiran?

Uvijek

Btw, baš takve nemam    
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 14:04
Da li je netko zainteresiran?
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 09:45
 Shasha veliko hvala, dala si mi informacije di da pogledam salvete poći ću tamo gdje malo zalazim jer nemam auto vezana sam za autobus ali kad se nešto hoče nije ni teško.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 09:33

Hippy pošalji mi na pp adresu pa ti pošaljem! Na poslu sam pa nemrem vidjeti fotkice suncokreta, ali popodne bum!

Poslala sam ti pp...
Znaš kaj, adj mi pošalji i ovu sa kavom...ak je još slobodna...nekak si već zamišljam tacnu s njom

Shasha, imam stari namještaj koji bumo uredili za kupaonu u viksi. Već sam nabavila akrilnu boju i lak, ljepilo moram jer bu mi falilo. Ali sad dolaze opet topliji dani pa mi se to nebu delalo po vručini.

Inače akrilne boje kupujem u hobby dućanima...jako su skupe... ali i najbolje kvalitete.

Ali, kad mi treba za veće površine ( namještaj i sl. ) onda odem u dućan boja i lakova ( Na platou ispod Kromosovog tornja, preko puta Merkatora na Vukovarskoj ) i kupim si akrilnu boju od 1 litre...cca 50 kn [    
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 08:29
Hippy pošalji mi na pp adresu pa ti pošaljem! Na poslu sam pa nemrem vidjeti fotkice suncokreta, ali popodne bum!
Shasha, imam stari namještaj koji bumo uredili za kupaonu u viksi. Već sam nabavila akrilnu boju i lak, ljepilo moram jer bu mi falilo. Ali sad dolaze opet topliji dani pa mi se to nebu delalo po vručini.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2008 u 07:08
Vanja,zato postoji i razmjena tu.Javi koje salvete hoćeš i pošaljem ti.
Ja salvete kupujem u merkatoru,konzum ima lijep izbor,kauflandu-tamo se nađe poprilično jeftinih i plodinama.U stvari,gotovo u svim trgovinama ih bude .
Šefi,suncokrete nemam no ako ti neke druge trebaju samo javi.Još nešto,za  kupionicu ti savjetujem da ipak koristiš original lak za alvetnu tehniku zbog vlage,pranja i sl.Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 23:35

A sa ovim raspolažem za đoranje!

A kak ti veliki suncokreti trebaju?
Daj pogledaj u mom topicu onu prvu kutijicu sa suncokretom...jel bi ti takvi odgovarali?

Ja sam zainteresirana za tvoju salvetu br. 1 ( istočnjačku ), br. 4 ( crno-bijelu ), a može i br. 5 ( lončanice )

Javi ak ti odgovaraju moji suncokreti...pa da se đoramo   
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 20:43
    Šeflera za moj pojam rad ti je super,Thumbs%20Up morat ću se i ja malo spremiti za zimu da mi prođe brže i korisno vrime. Međutim imam jedan problem a to je da za sada ne mogu pronaći salvete jer di sam ih gledala tu su samo jednobojne bez iakavih motiva. Valjda će do zime biti nešto.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2008 u 15:42
A sa ovim raspolažem za đoranje!

Da li netko ima suncokrete- velike!? Imam jedan projekt sa MKM za njenu novu kupionu pa mi trebaju suncokreti! smile143
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 15:16
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

evo hippy

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot20.gif" height="54" width="66" align="absmiddle" alt="smile136" />ja se obavezujem da cu ti poslati danas ili sutra puno salveta, a ti si onda obavezna napraviti puno lijepih radova i slikice na vidjelo[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot46.gif" height="66" width="66" align="absmiddle" alt="smile164" />

Može, dogovoreno    
A onda ću ja tebi nekaj lijepoga poslati
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 15:03
evo hippy

smile136ja se obavezujem da cu ti poslati danas ili sutra puno salveta, a ti si onda obavezna napraviti puno lijepih radova i slikice na vidjelosmile164
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 11:13
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

.....
drage cure

znam da nam je ljeto i da bas nije vrijeme za neke pre ideje. Ali....do jeseni mogle bi organizirati neki sajam ili u najmanju ruku neko  druzenje za razmjenu salveta i naravno za izlaganje svojih radova. Ako ste za..ja bih mogla nešto napraviti.., a to bi bilo u Novigradu. Javljajte se ako ste zainteresirane. Ostavit cu vam na pp.moj broj telefona .ugodno toplo ljeto svima....i svi na odmor[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/3_8_13.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile228" />

Ja sam se već vratila s godišnjeg al se nadam još bar jedan tjedan u 08.

Jučer sam ti poslala malo salveta    
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 11:09
Darla,

stigle su mi tvoje zimske salvete.
Još su ljepše u živo neg na fotkama   

I ja sam tebi jučer poslala sa morskim detaljima
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2008 u 10:36
ok,kasnim jedan dan,no evo par novih salveta

ove imaju sliku samo na toj jednoj četvrtini no bile su jeftine a i 20 ih je u paketu,a i slatke su mi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2008 u 08:43
Darla,stigle mi salvete
Svečano obečavam da ću sutra uslikati nove salvete i staviti slikice.
Raditi ništa ne stignem,no to mi je ionako "zimska" zanimacijaLOL
do sutra.....smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.