Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 89> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vanja,zato postoji i razmjena tu.Javi koje salvete hoćeš i pošaljem ti.
Ja salvete kupujem u merkatoru,konzum ima lijep izbor,kauflandu-tamo se nađe poprilično jeftinih i plodinama.U stvari,gotovo u svim trgovinama ih bude .
Šefi,suncokrete nemam no ako ti neke druge trebaju samo javi.Još nešto,za kupionicu ti savjetujem da ipak koristiš original lak za alvetnu tehniku zbog vlage,pranja i sl.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Hippy pošalji mi na pp adresu pa ti pošaljem! Na poslu sam pa nemrem vidjeti fotkice suncokreta, ali popodne bum!
Shasha, imam stari namještaj koji bumo uredili za kupaonu u viksi. Već sam nabavila akrilnu boju i lak, ljepilo moram jer bu mi falilo. Ali sad dolaze opet topliji dani pa mi se to nebu delalo po vručini. |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Poslala sam ti pp... Znaš kaj, adj mi pošalji i ovu sa kavom...ak je još slobodna...nekak si već zamišljam tacnu s njom ![]()
Inače akrilne boje kupujem u hobby dućanima...jako su skupe... ali i najbolje kvalitete. Ali, kad mi treba za veće površine ( namještaj i sl. ) onda odem u dućan boja i lakova ( Na platou ispod Kromosovog tornja, preko puta Merkatora na Vukovarskoj ) i kupim si akrilnu boju od 1 litre...cca 50 kn [ ![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Shasha veliko hvala, dala si mi informacije di da pogledam salvete poći ću tamo gdje malo zalazim jer nemam auto vezana sam za autobus ali kad se nešto hoče nije ni teško.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Uvijek ![]() Btw, baš takve nemam ![]() |
||
![]() |
||
|
meni je najbitnija Ivory ( br. 271 ) jer daje jedna dobar " štih " ![]() A gdje si kupila ove kale? |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ivory je boja ili???Koje je boje i gdje kupuješ???
Kale sam kupila malo prije u Konzumu, imam cijelo pakiranje, hoćeš da ti pošaljem???
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=proljeće] Ivory je boja ili???Koje je boje i gdje kupuješ???
Kale sam kupila malo prije u Konzumu, imam cijelo pakiranje, hoćeš da ti pošaljem???
Ivory ( 271 ) ti je naziv akrilne boje. To je je ona, nit je bijela nit je bež. Boja " slonove kosti " ![]() Šaljem ti pp ![]() |
||
![]() |
||
|
Stigle salvete ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Šefi, stigle su mi tvoje salvete ![]() ![]() Toliko si ih poslala da će mi trebati vremena da ih sve iskoristim ![]() Btw, već imam ideu kaj bum s onom " crno-bijelom " ![]() |
||
![]() |
||
|
Leonarda, dobila sam i tvoje salvete. Prekrasne su ![]() Danas je poštar samo za mene donio tri pošiljke ![]() |
||
![]() |
||
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
hippy kad te mogu dobit da ti donesem salvetice , ti si u zgb jel da ?tina je već rekla je već tam gdje je sad vidjela sav pribor za tu tehniku i da sve bude kupila , da je to tam bagatela , tak se bude i ona s tim bavila u sl. vrijeme još je rekla da bude donesla i par paketa salveta ,
|
||
![]() |
||
|
M super...baš mi je drago da se bude s time bavila ![]() ![]() Ja sam u Zg cijelo vrijeme osim od 09.-18.08. tada idem skoknuti malo do mora ![]() |
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Pozdrav svima, ja sam isto nova ovdje! Od nedavno mi se svidjela ova tehnika ukrašavanja i mislim da je prekrasno sve što ste napravile.... Svaka čast. Ja se uskoro spremam probati, ali sam htjela prvo pročitati i ispitati što mi sve treba za početak. Salveta hvala Bogu imam od moje kćeri, a ostalo ću nabaviti. Hvala vam na savjetima, a ako mi uspiju radovi, rado ću vam ih pokazati. Također, ako zatrebate salveta za razmjenu, ja ih imam puno duplih, pa, javite se.
|
||
![]() |
||
|
Dobro došla Lela
![]() S obzirom da je Leonarda sve lijepo objasnila....nemam kaj za dodati ![]() ali svi smo tu ( ja još samo danas, jer odoh malo na godišnji ) ako trebaš kakvu pomoć ![]() Za đoranje salveta izmjenjujemo adrese na pp ![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Lela dobro došla
![]() |
||
![]() |
||
|
Lela i ja se pridružujem dobrodošlici
![]() |
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Hvala svima na dobrodošlicama. Uslikala sam svoje duple salvete, ali, nažalost, mobitel mi nešto šteka, pa ne mogu prebaciti na kompjutor da uploadam. Probala sam i sa kćerinog mobitela, ali ništa. Možda nekom drugom prilikom uspijem uslikati.
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Lela,dobro nam došla.Leonarda je već sve rekla tako da ti ostaje samo da se posla primiš(i tebi Proljeće isto
![]() Ti samo pitaj,smišljaj svoj način rada.Vidiš da svaka od nas nekako drugačije radi,druge boje i lakove koristi,ko zna šta ćeš ti smisliti.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |