Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Korisnik | ||
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lantane
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Kamenjar
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Abelije
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo novih sličica, vrt, dvorište, terasa. Neke su ovogodišnje, a neke prošlogodišnje jer ih ove godine nisam mogla uslikati.
Moje lagerstremije:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti shasha što si mi to javila. Sretna sam da sam uspjela i sad ću početi s novim slikama.
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Sve se slikice vide
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Iris. Sad ću na taj način vraćati ostale slike.
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pojavio se on i još jedan grm nekoliko postova niže
p.s. obrisat ću postove o nestalim slikama da ne kvare temu
|
||
![]() |
||
|
Molila bih da mi netko javi da li se je na prvoj strani pojavio plavi keanotus. Pokušavam nešto napraviti ali ne znam je li dobro. Hvala.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
predivni su kalistemoni, nastojat ću ga nabaviti - možda grančicu od tvoje šogorice, ona mi je blizu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
Triša, meni je prezimio vani, a mojoj šogorici na Kantridi su narasli u stabla. Imaju preko 10 god |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Pa mogla bih ga probati posaditi, sigurno bi bio onda lijep i kod mene u Rijeci.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Kalistemon u krajevima uz našu obalu prezimljuje van. Za unutrašnjost nisam sigurna.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
bas predivan...moze li on prezimiti napolju?
|
||
![]() |
||
|
Kalistemon je predivan, praznik za oko.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
koje li ljepote
![]() svaka cast zelim ti brz oporavak |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
Nažalost, tek sam sad vidjela tvoju stranicu. Sve ti je prekrasno. Čuvaj to koljeno, još malo pa će biti gotovo.
![]() |
||
![]() |
||
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
|
Prekrasan je! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Prošlogodišnja fotka mog kalistemona u velikoj tegli na terasi. Ove ga godine nisam mogla fotografirati, a bio je isto tako lijep.
![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Definitivno si moram nabaviti ljetni jorgovan - i plavi i bijeli. Prekrasni su!
Sve ti je prekrasno! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |