Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 42> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantane su moji favoriti, a ti ih imaš u svim bojama...sve, baš sve je prekrasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Wow! Prekrasno. Ruže stablašice bi izdvojila svakako, pa onda lantane, pa onda hortenzije, pa onda hibiskuse , pa onda ... shvatila si!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cvijet je gotovo isti ko i kod plumbaga.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja ostadoh bez rijeci,sve ti je prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Shasha, na zadnjoj slici nije plumbago nego patuljasta keratostigma. To je trajnica visine dvadesetak cm. Kod mene u kamenjaru zimi se osuši, a na proljeće opet nikne iz korijena.
Na gornjoj slici je svijetloplavi plumbago ali je na slici ispao skoro bijeli.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Seni,na zadnjoj slici je isto plumbago? A kaj je onaj gore,plumbago,bijeli ili je tako ispalo kod slikanja? Lantane su mi"glasna patnja"(davno su bila tiha pahtnja)a ove tvoje su fenomenalne E da(sjetih se kad sam smajlića ubacila)hibiskusi su ti prekrasni,ako hoćeš upotpuniti kolekciju ima kod mene narančasti dupli.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sena predivno, ne znam što da izdvojim, možda ipak lantane, zato što je ja prvi puta imam ove godine i oduševila me, ali što ta mala lantanica prema tvojoj raskoši lantana svih boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Seni, ne znam što bih odabrala da pohvalim a previše je toga da hvalim jedno po jedno. Sreća naša da si imala problema sa photoshopom, pa si sad dala srcu oduška. Moguće ne bi pol toga vidjeli da je bilo sve u redu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Seni ti si prava carobnica,sve je prelepo i ama bas sve bi volela imati!Lagerstremija je ocaravajuca,pogotovo ona zadnja slika,pretpostavljam da ne bi mogla kod mene prezimiti.I da ne nabrajam vise,sve je savrseno.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
seni stvarno predivno...dok gledam samo mislim ja bi to i to i to i to
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Razno sitno cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Plumbago
![]() |
|
![]() |
|
Moj balkon
![]() |
|
![]() |
|
Juka
![]() |
|
![]() |
|
Kućni hibiskusi koji su meni cijelu zimu na natkritoj terasi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vrtni hibiskusi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hortenzije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Plavi solanum
![]() |
|
![]() |
|
Evo još lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |