Pitaja (Dragon fruit)- Hylocereus undatus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako brzo niču i jako sporo rastu...
Danas bi trebalo da stignu semenke kome još nisu stigle. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Vera4 samo polako...
usporavaju rast sada kada formiraju svoj pravi listić...
meni su samo neke počele raditi onaj duguljasti slit...
kaktus ko kaktus... polako i strpljivo....
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
kika toplo se preporučam za jednu ovu biljkicu , htjela bi da iznnadim mm koji je lud za kaktusim, spremi za 9 mj . eto mene
|
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Puno hvala voki
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Voki, opet ja gnjavim. Pitajice mi iznikle učas, ali sad imam osjećaj da ne rastu. visoke su 2-3 mm. Još imaju samo 2 listića. Trebam li ih pikirati ili počekati da još mrvu narastu?
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Upravo ispisujem adrese i odmah idem na poštu da šaljem pisma.
|
|
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
juuuupiiiiii.......HVALA HVALA HVALA, tako je to kad se radi RAZUMIJEM tako bude i kod mene da nema vremena za ništa.......
|
|
![]() |
|
Izvinjavam se svima, radim svako veče do 19-20 časova, ali sutra ne radim i sigurno šaljem semenke.
|
|
|
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Za sad, od sjemencica nist...
|
|
![]() |
|
addalucija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
evo i ja sam ti poslala adresu
![]() |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
hoće li biti šta od sjemenkica??? poslala sam ti adresu, pa ne znam da li da ih očekujem ili ne????
![]() |
|
![]() |
|
Samo dajte adrese na pp, a oni iz Srbije mogu dobiti i mlade biljčice ako žele.
|
|
|
|
![]() |
|
može li i meni koje sjeme???? nikako da nađem pitaju, jučer skoro kupila papaju misleći da je to to......PLEASE
![]() |
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
voki,
ja bih zelela da posadim ovaj kaktus.
Mogu li se prijaviti za semenke?
![]() |
|
![]() |
|
Imam još semena ako nekome treba.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
voki imaš zeleni palac
![]() super što su ti tako obilno ponicale, samo da se održe i možeš u biznis |
|
![]() |
|
Kod mene pitaje niču po svim saksijama na terasi. Dok sam vadio i prao seme iz ploda verovatno je nešto semena palo u druge saksije, tako da imam malih biljčica pored ponika palmi, pored sobne banane, albicija, caesalpinija, a i u saksiji gde sam ih posijao je prava gužva. Od 20 semenki pasiflore edulis niklo mi 8 biljaka, ali zato je od pitaje svako seme isklijalo.
|
|
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ja sam spora u shvaćanju. Sad sam gledala slike. Javi je li onaj u barci ili pokraj krovića. Zapravo oba imaju jako sličan cvijet samo je onome u barci veći. Onaj kraj krovića mislim da sam vidjela kod tebe.
|
|
![]() |
|
Ima, ali izlazi iz zemlje pa mi treba pomoć za skinuti ga. Morati ćeš se strpiti dok se poklope mejesčeve mjene da mi netko bude voljan pomoći oko njega.
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Izgleda da sam baš na taj sasvim prvi mislila. Nalazi se u temi Istarski blues, na 1. stranici, 2. fotka, odnosno 1. velika fotka. Vidi se i na slijedečoj. Mislim da je to neki Echinopsis hibrid, izduženog tijela sa cvijetovima bijelo-rozim. Vanjske latice su roze, a ostale bijele. Fasciniral me je ful, samo ne znam ima li pelcere ili je škrt po tom pitanju?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |