Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A evo nekoliko sličica maminog vrta.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo mojih sličica.
![]() Ova slika prikazuje sliku bijele ruže s jednom grančicom s crvenim cvijetom. Nagovorila sam MM-a da pokuša na bijelu ružu cijepiti crvenu ružu. Kao što vidite eksperiment je uspio, grančica je procvjetala prošlo ljeto ali se zimus osušila. Tako je ruža opet samo bijela.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni sve je prekrasno, lantane normalo super, ovo saam se proljeće zaljubila u njih - imam samo narančastu, ali dogodine moram nabaviti još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda, lantane trebaju puno vode. Da bi bolje cvjetale redovito kidaj sjemenke i skraćuj grane ako su dugačke. Tako ćeš dobiti zgusnuti grm s puno cvijeta.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Seni imaš stvarno prekrasno bilje,vidi se da te voli.Neznam šta bih izdvojila engleske ruže su božanstvene,kamenjar strašan,a lantane predivne(jel im daš dosta vode)moje su male i malo cvatu...jednostavno ti je vrt PREDIVAN
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvale slikama kamenjara! Osim ukrasnih grmova bogami imaš lijepu kolekciju kamenjarki!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Blizu sam moru ali ne baš na obali. Tempreature znaju pasti ispod nule i malo tako ostati, ali nije smrzavica kao na kontinentu. Već mi je problem gdje držati kaktuse, pa bih voljela ostaviti vani što se može. Doduše lani sam greškom ostavila dva, drugačija, seduma i preživili su bez problema.
![]() |
|
![]() |
|
Vera, sve su ove biljke kod mene u kamenjaru već više godina (osim maćuhica), što znači da im zima ne smeta. Ja živim na moru, a ne znam kakve su kod tebe zimske temperature. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Seni, uhvati me tuga kad god dođem na tvoje stranice. Odmah se sjetim moje lantane koju je pedantni kosac pokosio da ne kvari savršenstvo. Bila je mala ali meni draga. Manijak uhvatio zalet pa nije znao stati. Onda sam ja otvorila usta pa ni ja nisam znala stati
![]() ![]() U biti sam te htjela pitati da li tvoji sedumi preživljavaju vani ili ih unosiš. Isto ovo malenu treća slika odozgora sa narančastim cvjetovima. Jako mi je drag i bilo bi mi žao da se smrzne. |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nastavljam dalje s kamenjarskim biljčicama.
|
![]() |
|
Evo sličica koje prikazuju detalj iz mog kamenjara.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |