Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 89>
Korisnik
Poruka
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2008 u 14:23
Hippy- stigle salvetice! Hug hvala ti- suncokreti su prekrasni! Sad se trebam naterati!!! smile42
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2008 u 13:49
Evo ovo je moje za razmjenu

Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 22:43
Evo, cure, koje ste se javile, poslat ću vam sutra salvete one koje ste odabrale. Kad stignu, javite se... I, da, kupila sam original ljepilo za salvete, jer sam svoj prvi rad radila sa uhu ljepilom, a sad ću probati sa ovim da vidim koja je razlika. Baš me zanima kako će mi ispasti. Samo još da je malo slobodnog vremena, ali naći će se...
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2008 u 12:54
lela
nemoj zaboraviti upotrijebiti kistsmile182 kod ljepljenja sa originalnim ljepilom jedino tako mozes zalijepiti....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 13:21
lela
smile79 hvala, dobila sam poštu........predivne su.....i ja tebi poslala

cure
evo spremam se da nesto napravim ....skupljam božićne uzorke pa ako imate viška, ja sve primam.........

a tako mi je žao što nisam bliže vama...pa da i ja u 9.mjesecu popijem kavu s vama.smile43
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 13:35
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

lela
[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" /> hvala, dobila sam poštu........predivne su.....i ja tebi poslala

cure

evo spremam se da nesto napravim ....skupljam božićne uzorke pa ako imate viška, ja sve primam.........

a tako mi je žao što nisam bliže vama...pa da i ja u 9.mjesecu popijem kavu s vama.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot101.gif" height="60" width="60" align="absmiddle" alt="smile43" />

O kakvoj vi to kavi pričate
Mene fakat na ovom forumu sabotiraju
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 11:10
Originalno poslano od člana *Lela* *Lela* napisao:

Evo, cure, koje ste se javile, poslat ću vam sutra salvete one koje ste odabrale. Kad stignu, javite se...

Lela...stigle salvetice
Danas ili sutra i ja tebi šaljem.
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 13:11
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

O kakvoj vi to kavi pričate
Mene fakat na ovom forumu sabotiraju

O kavi u 9. mjesecu koju si ti predlozila   smile42

Ak ne vjerujes, pogledaj pod Moj decoupage 3. strana
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 13:33
Originalno poslano od člana darla darla napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

O kakvoj vi to kavi pričate [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" align="middle" /> Mene fakat na ovom forumu sabotiraju [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot97.gif" align="middle" />

O kavi u 9. mjesecu koju si ti predlozila   [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot100.gif" height="53" width="56" align="absmiddle" alt="smile42" />

Ak ne vjerujes, pogledaj pod Moj decoupage 3. strana

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 09:17
Ha,ha,ha
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 09:18
Hippy,  i ti si još na godišnjem izgleda!!!

Ni ja se nisam još priivikla na Zagreb...Angry
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 09:22
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hippy,  i ti si još na godišnjem izgleda!!!

Ni ja se nisam još priivikla na Zagreb...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley7.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Angry" />

Kod mene povratak u RL traže " malo duže "
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 09:24
A šta ti je to RL- ja ne kopčam!!!smile39
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 09:51
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

A šta ti je to RL- ja ne kopčam!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot0.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile39" />

Real life - " stvarni život " čitaj, svakodnevnica
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 21:24
Ko kuha kavu,di,kad....
Ja nanjušim kavu i na sam spomen isteLOL
Ok,nisam zato tu.
Lela,stigle mi salvete samo sam ja u gužvi i nikako da ti javim.Puno,puno,puno hvalasmile79
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2008 u 15:15
Pa nešto smo dogovarali kavu za 9.mjesec, ali jos ništa konkretno.

Jedino Šeflera, proljeće i ja dogovaramo kavicu prije tečaja decoupagea Tongue

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2008 u 13:57
pa di ste vi smile49 cure...

molim vas tko ima bozicne uzorke...smile67smile143
vrijeme nam je pripremiti poklone za bozic...
smile151
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 10:11
Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:56
Evo, samo da javim Leonardi, dobila sam salvete. Prekrasne su, hvala ti puno. Malo sam zauzeta s poslom, pa ne stignem ni pogledati šta ima novo, a i škola je počela.... 
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 23:49
bok! ja sam ovdje nova, a i nova sam u salvetnoj tehnici.......samo bih vas molila za jedan savjet....radila sam okvir za slike i ljepila motiv bubamara na bijelu mat podlogu (drvo), i sve je ok ispalo samo što se vidi rub tj. onaj dio salvete koji je bio oko bubamare, pa mi sad nije jasno zar svaki motiv moram rezati točno da ne ostane nimalo salvete oko motiva.......ili to nestane nakon lakiranja? molim za pomoć.........i hvala unaprijed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.