Pitaja (Dragon fruit)- Hylocereus undatus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može li i meni koje sjeme???? nikako da nađem pitaju, jučer skoro kupila papaju misleći da je to to......PLEASE
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Samo dajte adrese na pp, a oni iz Srbije mogu dobiti i mlade biljčice ako žele.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
hoće li biti šta od sjemenkica??? poslala sam ti adresu, pa ne znam da li da ih očekujem ili ne????
![]() |
|
![]() |
|
addalucija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
evo i ja sam ti poslala adresu
![]() |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Za sad, od sjemencica nist...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Izvinjavam se svima, radim svako veče do 19-20 časova, ali sutra ne radim i sigurno šaljem semenke.
|
|
|
|
![]() |
|
juuuupiiiiii.......HVALA HVALA HVALA, tako je to kad se radi RAZUMIJEM tako bude i kod mene da nema vremena za ništa.......
|
|
![]() |
|
Upravo ispisujem adrese i odmah idem na poštu da šaljem pisma.
|
|
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Voki, opet ja gnjavim. Pitajice mi iznikle učas, ali sad imam osjećaj da ne rastu. visoke su 2-3 mm. Još imaju samo 2 listića. Trebam li ih pikirati ili počekati da još mrvu narastu?
![]() |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Puno hvala voki
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
kika toplo se preporučam za jednu ovu biljkicu , htjela bi da iznnadim mm koji je lud za kaktusim, spremi za 9 mj . eto mene
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Vera4 samo polako...
usporavaju rast sada kada formiraju svoj pravi listić...
meni su samo neke počele raditi onaj duguljasti slit...
kaktus ko kaktus... polako i strpljivo....
|
|
![]() |
|
Jako brzo niču i jako sporo rastu...
Danas bi trebalo da stignu semenke kome još nisu stigle. |
|
|
|
![]() |
|
addalucija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
STIGLE SUUU!
![]() ![]() |
|
Tražim stan u zg gdje je dozvoljeno držanje pasa :)
ako tko ima javite se na pm |
|
![]() |
|
I MOJE SU STIGLE DANAS, VEĆ POSIJANE, POZDRAV VOKIJU I OSTALIM FORUMAŠIMA.
![]() |
|
![]() |
|
Ha, meni ni danas nije stiglo nis... a valjda bude.
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Samo pazite kako sijete....
meni je ispalo ovo... :
![]() a već sam ih dva puta rijedio i poklanjao i još imam puno toga....
one koje su mi na suncu duže vremena rastu sporije i bucke dok one sa malo malčice sunca izdužili se ko štapovi....
![]() |
|
![]() |
|
vaooooo..... koliko ih ima, moje su posijane još se ništa ne vidi, valjda će ubrzo.....nestrpljiva sam
|
|
![]() |
|
Bravo majstore!
|
|
|
|
![]() |
|
Ja posadih samo mali broj sjemencica (ostatak cu u proljece, cini mi se boljim vremenom za sadnju) i za sad vidim - nicu
![]() I to cini mi se - sve.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |