Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel se to jede?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kivano je bas super...eto i nesto novo da vidim i naucim
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kivano ti je simpa,baš sam ljubomorna.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prvi put čujem moram priznati...simpa izgleda
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kivano, prvi put čujem! Što je to? Molim objašnjenje neznalici!
Hvala unaprijed!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moj kiwano raste kao lud, a nema još plodova na vidiku
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prepao te... jel manči
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dalije su super, tužna sam jer je moje sve uništila pepelnica, druge godine ih nekako moram zaštititi.
Kiša će koncem tjedna - nadam se i kod tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() a i ranije posijane još cvjetaju
u pozadini vidite moju travu koja izgleda ko slama...oćemoooo kišu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo napred
![]() |
|
![]() |
|
aha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jel ti to hodaš sa škarama okolo naokolo?
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
šeflera
![]() inaće ja opet nisam odolila - kad sam bila u Solinu donijela sam 8 grančica berberisa....stvarno postajem lupežica
![]() ![]() i pokupila sam malo sjemena žutih kadifica.....pa to im je i usluga...bolje će cvjetati
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sve ti je krasno, a sutra ti kreće još malo cvjetića!
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Barem je blizu bolnica pa neka ga liječe. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |