Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 89> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Proljeće,
sinoć sam ti spakirala malo salvetica. Nadam se da ću danas stići do pošte da ti ih i pošaljem ![]() A onda...očekujem da nas zatrpaš novim radovima ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Imaš jedan u Utrinama.... u Šišićevoj ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
nego zene, recite vi meni gdje je ta ofertisima. zivim u dugavama no nije mi bed odvesti se gdje god. u travnom nisam nasla nis takvo a ni u dugavama. lokacije koje mi pasu su tresnjevka, pesca ili jarun :) naime tamo gravitiram jako cesto pa ono :) vesna je na tecaju rekla da tamo ima za kupiti jeftinih tanjura koji se daju efektno ukrasiti :)
|
||
![]() |
||
|
Salveta je zaista efektna ![]() Baš sam ovaj vikend napravila dva tanjura za svoje drage prijateljice ![]() Kad poslikam, pošaljem sličicu ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
prvi red, drugi red sve osim delfina i treci red pticice. javi kaj kako i unaprijed hvaaaaaaaaaaaala na koji god nacin dogovorimo razmjenu :) za lijepe salvete pristajem na skoro sve :P
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
puno hvala na svim odgovorima.....probat ću onda s preciznim izrezivanjem, nema mi druge.......
![]() |
||
![]() |
||
|
Lela, jesu ti stigle salvetice? |
||
![]() |
||
|
Dobro došla ![]() Odgovorila sam ti na temi: Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Bubamara dobro nam došla!!!
A koliko ja znam - moraš točno izrezati motiv jer onda ti se dogodi to što se dogodilo tebi!!!
Ali sačekaj ipak naše profesionalce s odgovorom !!!
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Bubamara 22, dobro jutro i dobro došla
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
bok! ja sam ovdje nova, a i nova sam u salvetnoj tehnici.......samo bih vas molila za jedan savjet....radila sam okvir za slike i ljepila motiv bubamara na bijelu mat podlogu (drvo), i sve je ok ispalo samo što se vidi rub tj. onaj dio salvete koji je bio oko bubamare, pa mi sad nije jasno zar svaki motiv moram rezati točno da ne ostane nimalo salvete oko motiva.......ili to nestane nakon lakiranja? molim za pomoć.........i hvala unaprijed
|
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Evo, samo da javim Leonardi, dobila sam salvete. Prekrasne su, hvala ti puno. Malo sam zauzeta s poslom, pa ne stignem ni pogledati šta ima novo, a i škola je počela....
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
pa di ste vi
![]() molim vas tko ima bozicne uzorke...
![]() ![]() vrijeme nam je pripremiti poklone za bozic...
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Pa nešto smo dogovarali kavu za 9.mjesec, ali jos ništa konkretno.
Jedino Šeflera, proljeće i ja dogovaramo kavicu prije tečaja decoupagea
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ko kuha kavu,di,kad....
![]() ![]() Ok,nisam zato tu.
Lela,stigle mi salvete samo sam ja u gužvi i nikako da ti javim.Puno,puno,puno hvala
![]() |
||
![]() |
||
|
Real life - " stvarni život " čitaj, svakodnevnica ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
A šta ti je to RL- ja ne kopčam!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Kod mene povratak u RL traže " malo duže " ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |