London |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 00:56 |
London, volim taj svjetski kozmopolitski grad. Bila sam tamo 3 puta i opet bi to ponovila. Zadnji posjet bio je lani krajem ljeta. Imam lijepih fotki koje ću pripremiti i poslati na forum uskoro.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bila sam i ja, baš je svjetski, je si bila na London eye?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Minimode nisam bila na London eye,gledala sam ga dok smo se vozili Temzom.Jesi li ti bila?Bila sam zato na puno mjesta koja su zanimljiva za pogledati.Maksimalno smo iskoristili svih 5 cijelih dana od 8 ujutro do 10 navečer.Obišli smo i pogledali nekoliko muzeja,najpoznatijih spomenika,trgovačkih ulica i dućana.Bili smo u Royal Albert hallu,Shakespeare Globe Theatre,Kensington Palace,St Paul Cathedral,Tower of London,Windsor Castle,Wimblendon,Greenwich....Bili smo i na predstavi "Fantom iz opere"u jednom od bezbroj kazališta.Sve u svemu bilo je jako lijepo i sadržajno.Još samo slike....Ako te još nešto zanima pitaj.
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dosta si toga nabrojala, vjerujem da si se baš dobro umorila tih dana, i dobila poz. energije,...prošle god bila na L.eye i Madam T. museum,-za to mi je trebao jedan dan! priješnjih god bila na Tower, Windsor Castle, Kesington palace, -garden, gledala predstavu: Cats,...a volila bih i plan mi je slijedeći put u Royal Albert na neki koncert...joj da mogu vratit vrijeme, volila bih na koncert R. Williamsa (čini mi se da je bio u čast Sinatri)...
Hoćeš staviti koju sličicu?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
evo konačno i slika ,Royal Albert Hall
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
London eye
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
wimblendon
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Winzdor castle
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
pogled na novi dio
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Greenwich observatory
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
greška-sada je Greenwich,slika prije Shakespeare theatre
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepe slike Jagoda...Hvala ti
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Jagoda super su slike, sada eto moram i ja staviti; London eye pobliže: ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
pogled sa kola:
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
ulice Londona;
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Minimode nisam ti stigla komentirati slike,eto činim to sada.Mora da je ludo kad si na kolu odnosno OKU,zar ne?Pogled je kao iz aviona kad nisko leti.Jeli te bilo strah?Slike su predivne,stavi još ako imaš. |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
eh imoj je sin došao iz londona prije desetak dana i prisjeo mu londonski aerodrom , mangupi uzeli mu neki viski star 15 god, sa certifikatom , , platio prtljagu , veli da su grozni , neznam ima li kavih slika nisam ga ni pitala .
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Nisu nista bolji ni na zagrebackom aerodromu
![]() Na londonskim aerodromima se jako pazi sto se unosi u zemlju(koji su mu razlog dali za oduzimanje viskija?).
Inace London je uvijek vrijedan posjete, stvarno ima divnih dijelova , pogotovo onih koje turisti ne posjecuju kada dodu na nekoliko dana.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() Navikli su se na ljude i u potrazi za hranom,kao sto vidite,dodju veoma blizu covjeka.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |