Sjemenke Musa basjoo trazim |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
livi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 14:11 |
Kao sto naslov kaze, trazim sjemenke ili koji pelcer Musa basjoo banane! ako tko ima neka se javi - Zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga naša Livi odma ali odma briši telefon iz poruke, ako netko ima bananu komunicirati će s tobom preko PP ( privatne pošte-nešto poput maila) brojeve telefona i adrese ne stavljamo ovako javno.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Musa basjoo se jako lako razmnožava pelcerima (poput divljeg sirka
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
livi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 21 |
Ajme, kako ste svi napali na taj moj broj mobitela! Inace sam musko, ne zensko. Druga stavr, bavim se i akvaristikom i 20 vrsta biljaka u mom akvariju je nadjeno na netu i to na nacin da ostavim broj moba. Nikad ne imah problema. A i da ih imah...svo zlo u tome, pa danas novi broj mobitela na primjer od Tele2 kosta samo 25kuna i to s ukljucenih tih 25kuna na novoj kartici.
No, ako je takvo pravilo ovdje, naravno vise necu stavljati broj u javni forum. Izvinjavam se!
Pozz
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Livi, ova mala intervencija je bila u dobroj namjeri, nemoj to shvatiti kao napad.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Livi Dragi zbilja ja sam imala samo dobre namjere, i nisam te napadala samo štitila tvoju privatnost. I dobro došao
|
|
![]() |
|
;-)) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |