Mala varaždinska okućnica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 12:10 |
Došlo nam je proljeće. Još nisam ni počela vani ništa raditi, a već imam par slikica, pa evo nove teme. Ideja je tu stavljati vanjske sličice (moje mini okućnice i terasa), a sličice koje su nastale unutra su na mojoj originalnoj temi http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7199 . ![]() Dobro došli dragi gosti!
Anemone
![]() jaglac
![]() lupinus
![]() šumarica
![]() narcise
![]() ![]() zubuli
![]() ![]() tulipani
![]() hoste
![]() klematis
![]() prve ljubičice
![]() vinca minor
![]() hortenzija
![]() jedna od maćuhica
![]() sedum
![]() jorgovan
![]() Za sada toliko, a nastavak slijedi svakim novim cvjetićem...
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se ovo jako svidelo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo konačno prikaz i okućnice, to smo čekali, na mlađima svijet ostaje draga (znaš što to znači) nadam se da ću često navraćati u tvoj vrtić ili okućnicu (što god) lijepe sličice , znači da je proljeće stiglo i kod Vas što me veseli
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bravo vlatkich.....slatko je sve...
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno, još koji dan i mala varaždinska okućnica će biti sva u cvatu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Baš je lijepo,biljke izgleda čekaju samo jednu zraku sunca i odmah se bude.
![]() |
|
![]() |
|
Mislim da su vaše riječi doprle i do mojih cvjetića. Pogledajte samo današnju situaciju:
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i tvojeg vrta, juhuhuuu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo,konačno je proljeće stiglo i na sjever!!!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krenulo je....., krasan početak proljeća.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
konacno je krenulo i u nasim krajevima,lijepe su ti proljetnice
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vlatkich, veseli me da si odlučila otvoriti svoju novu temu pa da i mi uživamo u tvom vrteku skupa s tobom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Prvo dobrodošlica novim gošćama
![]() A sada, nešto malo novih sličica...
Moje okopano carstvo br.1 - sa presađenim proljetnicama koje su do sada bile unutra
![]() bijela magnolija
![]() roza(ljubičasta)
![]() još netko virka za suncem (crocosmia)
![]() jaglac se otvoril i pokazal kakve sve boje skriva
![]() malo sam pelcala vinkice :)
![]() i izvela ih na sunčanje
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Proljeće je probudilo tvoju okućnicu pa sad svi možemo u njoj uživati
![]() |
|
![]() |
|
I okućnicu i mene - sad moja prijateljica lopata i ja skidamo zimske kile svaki dan
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Vidim ja da se kod tebe skidaju kile,mogla bih i ja doći
![]() |
|
![]() |
|
Da, kamelija, bilo bi super kad bi imala društvo - prelijena sam sama vježbati
![]() ![]() Gredica se počinje popunjavati
Naravno, nije ovak bilo planirano, ali morala sam presaditi narcise i tulipane jer nisu cvali u hladu - samo im je naraslo ogromno lišće koje je polomil snijeg, a zvončići...plan je ove godine opet seliti stazu(drugu), pa da ne propadnu...
U paketu sa zvončićima seli se i grmoliki sitno/šareno-listni bršljan kupljen od bakice na placu od nazivom ''mačkotjer'' - jel trebam reći da ga moj mačor obožava?
![]() Sad je još jaaaako maleni - počupala sam ga na jesen jer je bio leglo uši. Ovo je taman niknulo - bez ušiju.
A van dolaze i 2-3 grmića tradescantie pallide purpuree. Jako se razraste i lako se primaju pelceri, pa ih nije problem sačuvat unutra preko zime
Toliko za sada - malo se ugrijalo vani, pa dovršim kavicu i krećem dalje.
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Kila za slikadnje nemaš, al vidim da se tu opako krenulo za fizičkim radovima !! Prelijepo se ti je zašarenilo dvorište !! Ostavi malo mjesta na ovom djelu za monarde i još koječega, i ...dođi ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |