Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Korisnik | ||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hippy- stigle salvetice!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Evo ovo je moje za razmjenu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Evo, cure, koje ste se javile, poslat ću vam sutra salvete one koje ste odabrale. Kad stignu, javite se... I, da, kupila sam original ljepilo za salvete, jer sam svoj prvi rad radila sa uhu ljepilom, a sad ću probati sa ovim da vidim koja je razlika. Baš me zanima kako će mi ispasti. Samo još da je malo slobodnog vremena, ali naći će se...
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
lela
nemoj zaboraviti upotrijebiti kist
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
lela
![]() cure
evo spremam se da nesto napravim ....skupljam božićne uzorke pa ako imate viška, ja sve primam.........
a tako mi je žao što nisam bliže vama...pa da i ja u 9.mjesecu popijem kavu s vama.
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
O kakvoj vi to kavi pričate ![]() Mene fakat na ovom forumu sabotiraju ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Lela...stigle salvetice ![]() Danas ili sutra i ja tebi šaljem. ![]() |
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
O kavi u 9. mjesecu koju si ti predlozila
![]() Ak ne vjerujes, pogledaj pod Moj decoupage 3. strana
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ha,ha,ha
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hippy, i ti si još na godišnjem izgleda!!!
Ni ja se nisam još priivikla na Zagreb...
![]() |
||
![]() |
||
|
Kod mene povratak u RL traže " malo duže " ![]() |
||
![]() |
||
|
A šta ti je to RL- ja ne kopčam!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Real life - " stvarni život " čitaj, svakodnevnica ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ko kuha kavu,di,kad....
![]() ![]() Ok,nisam zato tu.
Lela,stigle mi salvete samo sam ja u gužvi i nikako da ti javim.Puno,puno,puno hvala
![]() |
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Pa nešto smo dogovarali kavu za 9.mjesec, ali jos ništa konkretno.
Jedino Šeflera, proljeće i ja dogovaramo kavicu prije tečaja decoupagea
![]() |
||
![]() |
||
|
pa di ste vi
![]() molim vas tko ima bozicne uzorke...
![]() ![]() vrijeme nam je pripremiti poklone za bozic...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Evo, samo da javim Leonardi, dobila sam salvete. Prekrasne su, hvala ti puno. Malo sam zauzeta s poslom, pa ne stignem ni pogledati šta ima novo, a i škola je počela....
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
bok! ja sam ovdje nova, a i nova sam u salvetnoj tehnici.......samo bih vas molila za jedan savjet....radila sam okvir za slike i ljepila motiv bubamara na bijelu mat podlogu (drvo), i sve je ok ispalo samo što se vidi rub tj. onaj dio salvete koji je bio oko bubamare, pa mi sad nije jasno zar svaki motiv moram rezati točno da ne ostane nimalo salvete oko motiva.......ili to nestane nakon lakiranja? molim za pomoć.........i hvala unaprijed
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |