Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jeli ovaj plavi drveni......kad ćeš ići opet, ovi s tri slike su mi super, jesu i oni drveni??
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
alma, one koje imam su na stranici 76 ovog topica. |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Ninochka i Leonarda STIGLE SALVETICE, hvala curke, nakrcale ste me sad!!!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ja s vama vise nebi mijenjala salvetice.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Leonarda, samo da ti zahvalim, stgle mi salvetice. .puno ti hvala. .
![]() |
||
![]() |
||
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
|
Ninochka gdje su slicice novih salveta??? hocem ja to!
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
stavila sam samo za jassi...da sam znala mogla sam i za esmeraldu
![]() |
||
![]() |
||
|
iris, za sve tri si stavila u istu kovertu ili si u moju dodala jassi? sam da znam jer sve tri zive u zagrebu, jassi mi je sada susjeda, a esmeralda mi je susjeda tam gdje mi roditelji zive :)
otvaram nina-postal-office :)
|
||
![]() |
||
|
e curke, zato kaj su paketici bili otvoreni i nije falila jedna nego par salveta, dobila sam snizenu cijenu u konzumu. i moram pohvaliti poslovnost te zene poslovodje. zajedno sa mnom je vadila paketice i zanimljivo kak su bili zgurani iza. strasno. u svakom slucaju, meni herc super jer sam kupila dosta novih salveta, a i evo vama sam ih ponudila ;)
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
![]()
mogla si je prosit nek i za tebe jednu izvadi, pa kad pohara konzum sa salvetama onda do jadranke - zezam se- ovo fakat još nisam čula, a da se idem po trgovini blamirat zbog salveta
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ja sam u svakoj trgovini naletila na tekve tj otvorene paketiče osobito kod dječjih motiva i kod paketiča koji koštaju nešto više kunića... |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
salvetice poslane Ninochki /i za jassi u istoj koverti/ i esmeraldi
javite kad stignu da ne brinem
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Da OTOK poznato mo je to i podivljam kada vidim da su paketiči salveta otvoreni.. ja to jednostavno ne mogu shvatiti...
![]() |
||
![]() |
||
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
|
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Evo kako se još mogu nabaviti salvete
Bila danas u Konzumu i provirim da li su dobili nešto novo. Uzmem jedan paketić salveta - otvoren, pa drugi - otvoren, okrenem se, a jedna fina dama otvara paketiće salveta redom i uzima po jednu. Kad je vidjela da je malo čudno gledam rekla mi je - znate ja se bavim decoupageom, ako znate što je to, pa mi ne treba cijeli paket. i pokupi salvete, strpa u torbu i ode.
|
||
![]() |
||
|
Ma ja sam ti "malo" smotana i ubija me povezati nick i ime! katastrofa! Nikad nisam mogla zapamtiti imena, a pogotovo sad ovdje i nick i ime!
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ma ne brini javit ce ti se svi koji su dobili....btw. imam jos tebi poslati......i onda sam ispunila kvotu za ovaj mjesec... ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Eh..da.... ja sam poslala neke salvete u ponedjeljak, ali sam zaboravila kome
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |