Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 61>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

Clap Clap Clap
Sunce trenutno nemam teksta da iskomentiram tvoje nove radove, pa ću se vratiti kad se malo osvjestim smile71

Robi ne muljaj LOL, znači sve je bljakasto...Dead.
Zezam se, naravno, hvala na komplimentima, srce si!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Svratiš ovdje i nemožeš otići koliko divnih stvari ima. Rekla bih da je ovdje pravi majstor kutijica iako je sve ostalo smile76
Ipak nakon pregleda svih 50 stranica moj osobni favorit ostaju ova dva anđela s pusicomsmile93. Svaka čast na idejama i radovimaClap

Hvala ti Mamaa, baš divan komentar...Trudim se istinski!
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:18
A baš sam se pitala gdje si toliko dugo, gdje su ti novi radovi. A kad tamo cijela manufaktura! Predivno, zbilja, ma sve ti je tako lijepo! Kako ti je slatka ona kutijica za bebu, talijani to zovu country (znam ja, kupila 2 časopisa u Vicenzi LOL, ima šablone). Moram ti reć, kistovi od Stamperie, ajme, zakon, kako su samo dobri... Jedva čekam opet...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:17
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu Wink, nisam ti nigdje stavljala kristal lak, nego dva sloja sjajnog ljepila...i super je, da mi je barem u Rijeci nači kristal lak!!!
Pa ženo luda napiši što trebaš i šaljem pod hitno a za okvireke ne brini, gipsek sam ti kupila i sad još samo dogovor za prebacivanje...

Ma daaaaaaaaj, baš ću tge slati da trčiš okolo!!! Baš tebe, ženu u godinama LOL, hvala ti na ponudi, baš si me ugodno iznenadila. smile79
Na vrh
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 13:12
Clap Clap Clap
Sunce trenutno nemam teksta da iskomentiram tvoje nove radove, pa ću se vratiti kad se malo osvjestim smile71
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:56
Svratiš ovdje i nemožeš otići koliko divnih stvari ima. Rekla bih da je ovdje pravi majstor kutijica iako je sve ostalo smile76
Ipak nakon pregleda svih 50 stranica moj osobni favorit ostaju ova dva anđela s pusicomsmile93. Svaka čast na idejama i radovimaClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:23
Hej Gogs, imala sam dobar uzor za rad na staklu Wink, nisam ti nigdje stavljala kristal lak, nego dva sloja sjajnog ljepila...i super je, da mi je barem u Rijeci nači kristal lak!!!
Pa ženo luda napiši što trebaš i šaljem pod hitno a za okvireke ne brini, gipsek sam ti kupila i sad još samo dogovor za prebacivanje...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:40
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

užitak je otvoriti tvoje stranice, uvijek nešto novo, uvijek nešto drugačije i jasno samo tvoje!
Favoriti: baletni okvirčeki!
Javi što da ti kupim (točan naziv tog vraga kristalnog pa ti pošaljem)

Hvala ti ljubičice, puno puno!
Joj Franji, te sam ti okvire htjela poslati, ali nema šanse...to je tako tanko da sam ti mislila predlo
iti da ga kupiš, jednostavnije ti ih je napraviti, ja stvarno neznam u što bi ih zapakirala, samo u mrvice od stiropora ( samo mi to pada na pamet )
Koje kristalno, kristal lak????
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:36
užitak je otvoriti tvoje stranice, uvijek nešto novo, uvijek nešto drugačije i jasno samo tvoje!
Favoriti: baletni okvirčeki!
Javi što da ti kupim (točan naziv tog vraga kristalnog pa ti pošaljem)
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:06
evo mene dugo nije bilo ode i bome imam sto vidjeti...prepredivno !! ne znam sto bih izdvojila.... 
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:05
"Za tvoju dušu" mi se baš sviđa...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:55
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

SunceRi nadmašila si samu sebe. Ovo je nekako drugačije posebno, baš tvojesmile227

Hvala ti Nadice...baš mi je dragoi da ti se sviđa... smile79
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:41
SunceRi nadmašila si samu sebe. Ovo je nekako drugačije posebno, baš tvojesmile227
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:14
Ma hvala vam drage moje cure...zaista ste slakte!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:13
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

ljube ostavila si me bez teksta,bez rijeci sam,samo se klanjamsmile211smile211smile211smile120smile79

Ma sunce moje vedro, baš sam happy da ti se sviđaju! smile79
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:12
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sunce, bila bih stvarno nepoštena kad bih išta izdvojila...osim toga, to mi je mission impossible...sve mi je najljepše Smile

draga moja miškice, evo upravo mi ovakvi komentari uljepšaju dan i daju motiva za dalje!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:11
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

ej sunčeko pa ti si se raspištoljila. Radovi su ti fan tas ti čni. Vidim da si se primila stakalca,okvir za slikicu 10+, jel to kristal lak. Ali od svega ovoga lijepoga moram izdvojiti (ako se išta može izdvojiti) godišnja doba, to obara s nogu. Volim te motive (ako nije tajna odakle su).        i sve to na 3.

Motivi su uglavnom uspomene iz Vicenze!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:08
Originalno poslano od člana handmade handmade napisao:

Već od jučer čekam tvoje radove, bila si stvarno vrijedna !!! Sve je divno ali favoriti su mi balerine u okviru, imala sam i ja fazu "okviri", moram malo pročačkat slike pa stavim nešto. Sama radiš okvire ili?

Sama, samcata ih radim i baš mi je gušt! Wink
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 07:43
Sve je stvarno prekrasno i ne bih ništa izdvajala, radovi su ti fantastičnismile211
meni je super u životu
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 06:28
ajme sunčeko pa ovo je prekokrasno,

baš sam se već pitala di si nam tako dugo, a ono nas razveseliš..krasno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.