Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 29> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mini mene je naravno očarao klematis - predivno je i sve ostalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj cure moje više vi šetate po mom vrtu nego ja, malo sam zanemarila ovaj dio
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hvala Triša, nekako mi taj novi clematis stagnira, dao je taj jedan cvjetić i to je to - ne znam da li je do pozicije, il su takvi prve godine, zadnje vrijeme ga malo pomnije pratim- da nisu kakvi nametnici ili kakvo oboljenje- ne znam, proguglat ću malo detaljnije o njemu.....
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
još malo cvijeća: saxifraga
![]() verbena:
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Klematis je prekrasan. Ma sve je lijepo, ali meni su klematisi ove godine
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo! Ja sam prvi put posadila verbene i definitivno glasujem za njih! Prekrasno cvijeće! |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
lipo lipo samo napred
![]() |
|
![]() |
|
fala cure!
Piluu:
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako lijepa saxifraga. Moja nešto neće da cvjeta. Verbene su takođe prelijepe i ja ih volim. Samo treba paziti da se u vrt posade puzajuće, bar sam ja tako shvatila cvjećarku.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
a ova moja kaže da su sve puzajuće, samo im otkidaju glavnu središnju granu i one se "raspuzaju"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho i baka
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Klemarisi su ti prekrasni, bijeli je moj favorit.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Jos jedna setalica po tvom vrtu (kad ti bas ne seces toliko puno
![]() Clematis je stani-pani, jako mi se svidaju ti sa velikim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne ruže, možda znaš kolika je ona žuta lady? Mislim koliko naraste? Kak ti je eden rose?
|
|
![]() |
|
hvala Lantana i zvrk!
joj Hana strašno kratko cvjeta Lady Banks, tako da su sada samo zeleni listići ostali-a naraste ju-huhu visoko, kažem ti pravii monstrum....obečala sam napisati topic o njoj, eto još nisam-al hoću, hoću
![]() ![]() Eden Rose ima 5-6 pupova koji trenutno bujaju, svaki dan gledam i čekam ko malo dijete nestrpljivo
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mislim da ću na jesen žicati reznica
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
clematis je prekrasan. oduvijek sam zaljubljena u njega. nadam se da ću iduće proljeće posaditi 3 - uz svaki stup na trijemu po jedan
![]() |
|
![]() |
|
iris ne brini bit će reznica ko u priči.....
hamara, obavezno ih nabavi- nećeš požaliti! stavrno su predivni
|
|
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |