Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 22:45
Nina, je li normalno da stabalce hibiskusa sad još nema ni pupić? Svo ostalo cviće mi je krenilo, samo on još ne trza, a cvita je super cilo prošlo lito i jesen.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 23:40
Ja imam jedan crveni jednostruki (čini mi se kao shashin) već je bacio jedan pupoljak. Budući je tek 2 zimu prezimio uspješno kod mene, baš me ugodno iznenadio sa pupoljkom. Jesenas sam ga prikratila, baš iz razloga da probam ga razgranati.

Jesam li u čemu pogriješila? Ili sam dobro postupila!
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 22:51
Cvita normalno je, ni kod mene nemaju pupove oni koji su vani, hladno je, ali uskoro ce oni.

Andrea, mislim da si dobro napravila. Kad je hibi u kuci, najbolje ga je orezati rano, vec u 11-12 mjesecu, onda rano propupa.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 23:15
Hvala Nina! smile78
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:16

Evo da vam pokazem moj hibi, kojeg sam nedavno kupila.
Upozadini se vidi, koliko snijega ima u mom vrtu.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 09:20

Vidim da sam nesto pogrijesila, pa evo slikica.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 11:52
Prekrasan je!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 20:02
Fuksija prekrasan je vidim da je još u kući, pa gdje si to ti nama da još ima snijega.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 20:18
molim vas imam dvije grančice ovog cvjeta nisam shvatial iz ovog što sam čitala vaše komentare kako da se ukorijeni ova biljka ,može li mi neko ako vam nije mrsko konačno dati savjet šta da uradim .
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 21:08
Fuksija ,predivna boja cvijeta hibijaSmile
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 22:34
Inaja, ja sam svoj hibiskus zakorjenila tako da sam grančicu jednostavno zapiknula u malu teglicu sa zemljom i nakon otprilike mjesec dana je potjerala nove listiće.

Možeš probati i s hormonom za zakorjenjivanje.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 23:09
Hvala vam na lijepim komentarima;Primorka, Alisa i Trisa.
Trisa, pa ja sam u Norveskoj, ovdje je jos prava zima i ima jos puno snijega, kao sto se vidi kroz prozor.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 09:21
Oh fuksija tako si nam daleko, ali nadam se da će i kod vas brzo doći proljeće.
Vidim da se na nekoliko mjesta spominje sobni hibiskus, valjda je to ovaj tropsi, ali je u drugoj temi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 12:09
Da Trisa, ovo sto ja imam su tropski hibiscusi, a imam i vrtne.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 19:45

Ovo je moj bijeli dupli hibiscus.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 15:07
Fuksija, slike su ti prekrasne, a i hibiji! Dakle upoznala sam na desetine ljudi koji uzgajaju hibije u sjevernim krajevima, ali s tobom se zaista nitko od njh ne moze mjeriti.
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 17:16

Hvala,Nina!
Oprosti, ja sad tek vidjela da si me pitala kuda cu sa plumerijama.
Nije to problem, imam podrum ispod cijele kuce.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:34
zahvaljujem se primorki na odgovoru srce si
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 19:09
He, he, super! Tako velik podrum treba popuniti!
OPG 159365

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 19:16
fuksija hibiscusi ti prelijepo izgledaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.