Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:52
Izzy,izzy,to je sve toliko lijepo i ja to izbjegavam gledati da ne padnem u iskušenje opet malo uzeti klješta ,žice i perlice u ruke...to bi bilo pogubno po moj ego jer nikada,n i k a d a ne bih uspjela proizvesti takvu ljepotu i savršenost kao tismile69a obožavam nakit osobito naušnice a tak sam se s te strane zapustila, misleći da to više nije za moje godine,da su mi rupice u ušima zarasle a nakit se u ladici nagomilao.Ponovno,kad vidim tvoj nakit pere me želja ...one medene naušnice i ovaj zadnji kompletić-prekrasno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 09:55
Prelijep je kompletić!!!smile93
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 07:44
smile55ne samo za ovaj rad, već za sve dosadašnje!
ANĐELKA
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 06:23

Izzy draga, za tvoje radove stvarno ne znam što bih rekla, osim da su mi prekrasni i posebni, od nakita do decoupagea, sve ti je naprosto maštovito i jako lijepo. .

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 23:18

vidiš kako je lipo radit sa žicom Smile naradila sam se i ja sa žicom, al ne za nakit. bilo je veselja, namučila bi se, al s vrimenom mi je žica postala draga i bez problema bi nešto napravila.

a za radove... smile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:24
Da, da... naša draga Proljećka je još tu... i mada su joj počupali sve dlačice 
 Eyebrows meni se nekak vidi da se njoj baš nejde na more, radije bi ostala s nama ovdje rasturati po gajejijicama This%20is%20soo%20funny%20!This%20is%20soo%20funny%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:19
smile180
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:06
E  pa stvarno si opičena !!!smile96
Samo za tvoju informaciju NAŠLA SAM IH!!!

Ali da nisam vjeruj mi da bi ujutro čekala ispred birtije onog konabara.
Tko bi trpio tvoje prigovaranje cijeli život!!!!smile96

A za ovo vještica to ćeš zapamtiti...
Dočekat ću te sa metlom na kolodvoru.
I dok budeš izlazila iz busa odmah ću te opaliti tom metlom po tintari i reći: eh, evo ti za ono vještica!!!smile96

A ako napišeš još jednom kupit ću i mužu metlu i onda ćemo te tamo direkt tako " natabanati" ( istući) da ti više neće pasti na pamet da mi to kažeš vještice jedna!!!smile96

A pošto sam te večeras prilično spamala bježim da me moderatorice ne bi opomenule.

Curke moje drage uživajte mi i budite i dalje tako otkačene ali radite savršene radove!!!

veeeeeevika pusaaaa
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:58
Hvala ti na podršci, evo motam žicu odmah sutra ujutro čim kavu popijem! A šta da se i trudim zapravo - ja napravim naušnice, a ova moja vještica od Proljeća to ostavlja konobarima umjesto bakšiša! smile96
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:57
Nisam ti spamala temu: rekla sam da sam vidjela već nakit!!!

Zar ne čitaš???Smile

Sada sam si stavila obloge pa ne mogu do torbe, ali mi se čini da sam ih zaboravila...

Pa da pile smo kapučino od vanilije, da je možda bio od čokolade ne bih zaboravila...smile43

Znam da nećeš praviti nove i zato sam sada tako jadna....ma idem pogledati ne mogu izdržati...
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:56
Ne treba ti biti žao. Treba puno vježbat. I ja sam puno pogriješio.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:53
Dakle, ja ne znam tko tu spama kad ti pričaš o depilaciji usred nakita!!! Joj, sad bi Primavera imala za tebe jednog prigodnog smajlića, sigurna sam!
Kako misliš - zaboravila si naušnice na stolu?!?!?!?!? Ja ne radim druge, a jok.... smile60Pa pila si kavu pobogu!!! smile42
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:50
Pa ja ne mogu vjerovati koje ste vi babuskare!!!!

Samo vi spamajte poslat ću vam moderatore da vam pomognu...Smile

Joj moram vam se požaliti ...vratila se sa depilacije...totalno me neki curetak "ogulio". Nisam nikada ovako izgledala, sva koža mi je crvena.
Do sada su me za deset minuta ogulile i vozi doma. A ova jadnica me danas iskasapila i još na kraju pincetom čupkala, smijala sam se u sebi i sve me bilo strah da ne puknem od smijeha...

Ali sam joj na kraju ipak ostavila 10 kuna i rekla da ću joj doći da me izmasira, jer to radi fantastično....

Nego vidim da je nakit stavljen

Ja ga vidjela, ja ga vidjela tra la la la la ....

I samo još jedna sitnica izzy....
MISLIM DA SAM DANAS ZABORAVILA NAUŠNICE NA STOLU!!!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:47
Hvala Miki! Ah, evo napokon i malo muške perspektive - neprocjenjivo! Slažem se, žica je zeznuta i stvarno treba samo prakse i eksperimentiranja, ali žao mi onih metara koji odu u nepovrat.... smile43Bude se na kraju valjda isplatilo!
Moj blog

Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:43
Medene naušnice su lijepe. Znam nije lako raditi sa žica ali treba vježbat. Nove naušnice i narukvica su isto lijepe.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:08
nisi  prva koja tako govoris Smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:03
Rose je misteriozna žena sa misterioznim metodama i tehnikama i taktikama... smile131
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:50
Sigurno si složila neko zvono da ti zazvonca čim stigne slikica nekog novog rada Wink 
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:30
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Lifeguard Ne znam za Rose, ona je možda tu i po dužnosti

kako ja svaki put brzinski prva vidim i ostavim komentar? lipo,al to je moja tajnaWink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 19:12
 ...joj kak me nasmijavaš, draga Izzy... baš mi dobro dodje takva antistresna terapija po ovoj vrućini...nemrem niš raditi, jedva sam i neki jadni ručak napravila...Ma ne boj se, nisam ja zlostavljačica, samo dosadnjakovićka Water%20gun... evo, ovo je najveća tortura koju ću ti prirediti...ni ja baš nemam inspiracije, a to kaj nemam (za sada) grešaka pripiši stalnom provjeravanju teksta - profesionalna deformacija

...a radova od žice buš se načekala...sinoć sam baš šizila oko neke kapice kaj sam ju probala složiti, ali nejde, pa nejde...dve leve ruke, kaj ćeš...no, bit će radova, još večeras...dežurstvo je dežurstvo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.