Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da me niste zaboravile, obećajem da ću ovih dana staviti neke slike. Slabo sam radila, jer sam preseljavala i sada je konačno gotovo, pa ću se primiti posla. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivan tanjur a i motiv.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
![]() |
|
Molim vas malo pametnije da mi obriše duplu sliku.
Hvala!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pa di ste bili do sada?!
Počela sam izdvajat favorite, al toliko je toga odličnog, da je to zaista teško. Prekrasni su mi ovi radovi! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si se raspištoljila!
Krasni radovi! Ja ipak izdvajam tanjur sa grožđem i onaj sa ribicama - baš izgledaju kao da plivaju u moru. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mislim da sam prvi puta posjetila tvoju galeriju ,i od sada ću to sigurno raditi češće jer nikada nisam vidjela ljepše kuhače za brašno .Prekrasne su i zato je suvišan svaki komentar....originalna ideja.Tanjuri su naravno isto krasni ali ja sam poludila za kuhačama..
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Elza B. ne znam sto bih izdvojila sve je tako divno,vratila si se u velikom stilu,cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaaa... i ti imas Gertrudu/e... joj sto volim tu salvetu s guskicama... a jos kad je tako dobro uklopljena... ma odlicnr su sve kuhace
![]() Jesu li ona prije kuhaca tanjuri ili zdjelice? Oci su mi ostale na onom zelenom s vilom... molim te jel to salveta ili print... prekrasno je ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
da ne povjeruješ!Ovo je prava eksplozija radova i to predinih radovatako dobro ukomponirani motivi!svaka čast majsorice!
![]() |
|
![]() |
|
Cure, hvala na komentarima, kuhače sam samo uredila, jedan gospodin ih je imao godinama u podrumu, a budući da ima turističku agenciju palo mu je na pamet da ih stavi u promet. Do sada sam ih puno napravila, a kaže da ima još zaliha, pa će biti posla. Illuvia, sve su to tanjuri, neki su stakleni, a neki glineni.
Zelena vila je je print, a budući da je moja kćerka luda za njom, bio je prvobitno namijenjen njoj, ali ispalo je da će završiti tko zna gdje. Za nju će biti drugi.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
na moju veliku žalost tek sad vidim ovu prekrasni galeriju!
Sad ispravljam grešku. radovi su prekrasni, ne mogu izdvojiti baš jedan posebno sad ovaki na brzinu jer bi to povuklo još neke druge koji mi se sviđaju i nabrajanje bi se nastavilo. Ono što mi se jako dojmilo i što mi se sviđa je da je svugdje neka priča, odlično sve dorađeno, a također sve kompozicijski štima. baš sam oduševljena i rado ću svraćati kad god stignem da se divim novim radovima. ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Prvi put gledam tvoju galeriju.. i imama samo riječi pohvale!!!
![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Ispravak: imam a ne imama..baš sam blesa!
Apsolutni favorit mi je ovaj zeleno bijeli ormarić...savršen!!! |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
ElzaBuba,sve je prekrasno,ali...motivi grožđa me privlače(naša žilavka i blatina)a tek trešnjice kao da su tu stigle s naše Bune,ja sam ih danas nazdravila,nisu baš slatke,ali mi drage jer su prave.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |