kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma glavno da si ti zadovoljna s tim kaj studiraš i da to voliš, ostalo se bude posložilo već kak treba. Ali ono s odmjaranjem od dizajna računanjem matematičkih forumula i dokazivanjem teorema to bi bila prava razbibriga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Kami, ti si pretalentirana osoba...eto, definitivno jesi i ne mogu ništa više reći nego da sam sretna što sam uopće imala prilike vidjeti ovako nešto lijepo kao što je tvoje poigravanje s papirima svih vrsta u trenucima dok se odmaraš od matematike (jaooooo majko
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Primavera: ajde neg i tebi povremeno presuši izvor komentara
![]() Znaš koliko nas sve oduševiš svojim divnim komentarima
pa hvala i na ovom i drago mi je da zapažaš detalje koji mi znače
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
evo i mene s mrkvicom za konjića
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Povirila sam konjića ali kućice su me oborile s nogu!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno, divno, divno! Kućice su zakon! Joooj, ja bih pospremila čokoladice unutra! Recimo... Onak', sakrila ih sama od sebe... Papiri su predivni i hvala ti što si nam sve detaljno napisala gdje si ih kupila! Papučice su soooo cute, morat ću se okušati u dogledno vrijeme...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
došla i ja vidjeti
![]() ali s kućicama si me oborila, ali ono totalno.... |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anđelka, Slavica08, Izzy i anastazija: hvala vam od srca konjić je "prastari" uradak iz sezone ljeto/jesen kao i svi oni decoupage radovi...
a kućice su meni tolko bile drage da sam samu sebe i dragog špotala da što ih nismo ljepše fotkali i sa svih strana neg u zadnji tren jedva ikako drito prije neg sam ih išla predati
![]() Curke su dobile unutra po čokoladicu i još nešto magično origamasto što moram jednom pofotkati pa ćete tražiti upute hehe
A kaj se tiče šlapica, drago mi je da sam napokon stigla ubaciti tu foru s "prozorom" na kutiju pa su ljepše prezentirane...
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kami, radovi su pre pre prekrasni. oduševile su me kućice i one šlapice ali i konjić je super. bravo.....
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su predivni! to je sve što ću napisat jer si me jednostavno ostavila bez teksta. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajmeeee, što je lijepo!!! Klanjam ti se!
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka, more i monna-01: fala od srca
![]() to da vas ostavljam bez teksta i da mi se klanjate mi je ipak nezamislivo ![]() Evo napokon ono-nešto-neobično što neće svima biti jasno, ali evo kako je krenulo... U nadi da ću napraviti koju artičoku još u prosincu, mama mi je dala u ruke neke u kući nađene špenadlice, ali čim sam otvorila kutijicu i vidjela hrpicu šarenih glavica, sjetila sam se jedne Tim Burtonove priče u stihovima iz njegove knjige The Melancholy Death of Oyster Boy & Other Stories koju frendica ima na polici i podsjetile su me na nacrtano srčeko iz pričice Voodoo Girl (klik za crtež!) ![]() Naprosto sam to morala od nečega izvesti jer sam bila uvjerena kako bi super išlo frendici na njen crveni zid uz njene crno-bijelo-crvene stvarčice, velike postere, crni chandelier i šarene knjige i cd-e... Odlučila sam se za fimo i mukotrpno izmijesila 2 soft crvene table da bi mi srčeko ispalo malo preveliko i prepravilno nasprem originalnog crteža ![]() ![]() Nisam htjela riskirati s ispisivanjem pjesme rukom jer sam poklon htjela predati na rođendan pa sam isprintala tekstić na karton sa razbacanim šarenim točkicama, a gosponu uramljivaču sam servirala što sve treba sklepati u i na okvir... ![]() Iako frendica više nije 'voodoo girl' po prirodi, kupila si je šivaću mašinu pa su se špenadlice dodatno uklopile uz knjige o šivanju na policama... ![]() Što se tiče crvenih nijansi, sve su više Franck, nego bordo i koraljne kao na fotkama ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, ovako nešto otkačeno se meni sviđa
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je tvoj najbolji pomaknuti rad...
![]() ![]() Ne znam zašto, ali baš sinoć sam se sjetila Burtonovog filma "Big fish" koji me iznenađujuće uspio jednako dirnuti... |
|
![]() |
|
OTOK: aaa, fala, baš mi je drago, nisam znala kakve će biti reakcije, njena cijela soba je malo otkačena i posebna kao i ona
![]() Izzy: hvala, a kaj imam još pomaknutih radova?! ![]() pričice iz te knjige vrijedi pročitati i zamisliti se, ali ovo me baš bocnulo u srce da moram napraviti, pjesmica ima svoje značenje... Striček uramljivač je odradio vrhunski posao za stvarno isplativu cijenu za tu veličinu (format oko A3), a srce je zalijepljeno silikonom i baca sjene na staklo, to mi je baš super... Drago mi je da ste tak brzo i pozitivno reagirale... ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo mi je došlo kao priča za laku noć! fantastično! fenomenalno! pomaknuto taman koliko treba!
još da mi je bilo vidjeti uramljivača kad si mu objašnjavala šta treba napraviti... doduše, u metropoli se vjerojatno svega nagledaju ali da sam ja tako nešto išla uramiti u mom malom gradu ... pa to bi bilo čudo neviđeno i još bi se dugo prepričavalo među staklarima i uramljivačima.... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eeeeeee ovo je baš lipo, nešto novo. čisto zavidim prijateljici na takvom poklonu. |
|
![]() |
|
anastazija i more: aaa, super, hvala vam, taman pred spavanje...
kaj se tiče uramljivača, to je stari obrt iz kvarta, sve doma smo tam uramljivali i zapravo mu nisam puno objašnjavala jer mi je odmah predložio da najbolje staviti staklo, da slobodno može on zalijepiti srce i još se snašao s ovom forom s okvirom od papira prek papira jer sam mu ostavila extra komad da porihta širinu jer sam tekst na A4 isprintala... kvalitetno odrađeno, vrhunska usluga, bez nerazumijevanja i bar sam ziher da je čvrsto sve, ipak je obješeno na zid ![]() (fimo je dosta težak kad se 2 standard komada ispeku, to me baš iznenadilo, samo zato nisam uramljivala sama sa kupovnim okvirom) |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nešto novo, inovativno, super ideja, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami opet nas iznenađuješ svojom kreativnošću, ma prekrasno si sve izvela od ideje do slike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |