OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka čast.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma trebalo bi biti baš puno sličica, još raznih stabala, ptica, leptira, vjeverica, pokoji češer - tako sam zamislila, ali polako, kako me uhvati inspiracija
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako mi se sviđaju tvoji radovi na trmu čarobne šume
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ona moja čudnovata sova sa prethodne stranice živi u ovoj čarobnoj šumi
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Sad sam pogledala tvoje radove, prava si umjetnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlični radovi,samo tako nastavi i imat češ vlastitu izložbu!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
OTOK, radovi su prekrasni!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sova je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
izvrsno, a što se tiče sove i autoportreta.........mudro, jako mudro
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a moš ti sad pričati o autoportretu koliko hoćeš kad te niko nije vidio
![]() odlični su ti radovi..........ono s das masom je jako zgodna ideja......sviđa mi se žuti tanjur,jako si ga lijepo posjenčala..........a sova,na koga god da liči, je odlična,tebi baš ide to slikanje
![]() |
|
![]() |
|
Krenula sam raditi neke sličice za jednu dječju sobu. To će biti čarobna šuma.
A ovo je prva slika - čudnovata sova iz čarobne šume ![]() ![]() A mogao bi biti i autoportret ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam što svratite.
Nešto uspije bolje, nešto lošije, kako kada Sad sam svašta započela i ostala bez boje. Kad stigne naručeno i pozavršavam, vidjet ćete neke novosti, ako baš jako ne uprskam |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() Draga Otok e pa nisu "daleko od umjetnosti" tvoji vitraji! Svidjela mi se ideja na prvi pogled!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna proljetna slikica |
|
![]() |
|
Jučer sam gledala ono Kamino srce od fimo mase. I išla tražiti gdje je moja fimo masa, jer ja kupim - a potroši moj sin. On radi čovječuljke od fimo mase i snima film.
A ja sam išla nešto nepraviti od ostataka,(ne samo što su ostaci nego su još i sasušeni) onako za probu, prije nego započnem jednu davno zamišljenu sliku. Tako su nastali ovi cvjetići na maloj keramičkoj pločici. Nisam ništa napisala uz sliku, baš sam mislila da li će netko pogoditi od čega su. Hvala svima koji svrate. |
|
![]() |
|
Draga moja, ovo ti je "lažni vitraj" i daleko od umjetnosti, ali je dobra zabava i odmak od svakodnevice |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |