Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamaa i drugi put
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
rose jel stigla ruzica?
![]() |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
kontesaaa
![]() ![]() jorgovan mi stigao,
ajme kiša pljušti a ja bih ga odmah smjestila u novo prebivalište
![]() hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
samo neka on lijepo naraste i cvijeta i tebe uveseljava još puno godina
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Baka - veliko hvala na biljkicama i na pažnji
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
silvek( sa malim zakašnjenjem) i sanja30, hvala objema na sjemenkicama
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
ajmeee jesam plavuša
![]() ![]() Sanja30, tebi naj naj hvala..si vidjela šta je telepatija, istovremeno pakujemo
![]() ali nadam im se u vrtu još ovog ljeta
![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
balalayka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Griva 1978, stigao paketić!
![]() Hvala ti puuuno!
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
ne mogu vjerovati.... poslala sam ga jučer popodne..... :))...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Griva dušo i meni stiglo - hvala ti puno puno!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
SilveK sjeme stiglo, dio i zasijan.
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lantana stigao je paketić i biljke su zbrinute...za nekoliko grana ruža nemam trenutno pitara pa cu ujutro morati na pijacu..
evo kako sad izgleda...u pozadini su moje divlje jagode s Bjelolasice i kćerina ciklama. ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Griva, nemogu ti poslati pp, pa me zanima koja je ono reznica i kako je uzgajati? Sve od biljčica je preživjelo putovanje!
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ufff...pakirala sam 10-tak koverti i zaista ne znam na šta misliš :((((..... nadam se da nisam pobrkala poštu.... tebi sam ( namjeravala poslti onu smokvu) i još unutra nabacala kako šta stalo po kovertama.... stvrano ne znma :((( kako izgleda?..ako možeš uslikaj fotićem/mobitelom pa mi pošalji sliku ( očistila poštu ima mjesta :)))).....
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
griva1978- stigla kovertica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zagorka- stigla kovertica. tebi puno hvala
![]() ![]() ![]() a ovima na pošti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Domingo, Mačak i Bergenija, svima velika pusa!!!
![]() ![]() ![]() Danas mi je stiglo i sve je već posađeno. Hvala Vam velika! ![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
hvala i tebi puno, jorgovan je super,zasad je sve ok
![]() |
|
![]() |
|
ja se nadam da će tako i ostati i da će fino cvasti i mirišati
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa stigao paket.
Kako si osjetila da ti kružim oko kuće i sve se pitam kako da ti maznem baš to.
Toooooo mamaa i puno hvala!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |