Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Korisnik | |
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Evo moje proslogodisnje orhideje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasna je, koliko cvijetova ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Evo par mojih slikica sa jutarnjeg tuširanja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
emili predivne su,koja raskoš
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
bugic i tvoja je
![]() |
|
![]() |
|
emilly...
![]() |
|
![]() |
|
cimicifuga,nemoj biti tužna uživaj u svojoj raskošnoj krasotici
|
|
![]() |
|
hvala mandevila
|
|
![]() |
|
anastazija krasne dejice,imam ih puno ali na neke od tvojih sam ljubomorna
|
|
![]() |
|
cimicifuga, meni su neki cvjetovi trajali oko 6 mjeseci
![]() |
|
![]() |
|
Seny ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 21 |
Ajme cure vase orhideje su prekrasne :))) Svaka vam cast!!!! Imam ih i ja nekoliko, jesu lijepe ali mi ne uspjevaju bas kako ove vase...jos ni jedna nije imala tako puno cvijetova uvijek ih bude samo nekoliko. A Imam i tri komada mini phalaenopsisa. Bila sam ih nabavila u jesen i bile su prekrasne pune malih cvijetica i sada kad su odcvale nastao kaos...listovi poceli zutjeti, imaju male svedje tockice i nema vise znakova novih pupova...sta da radim s njima? Inace su posadjene u male teglice u kojima je samo mahovina.da im dodam malo kore uz tu mahovinu ili da ih pustim na miru tako kako jesu??? Mozda vma izgledaju na slici velike ali to su inace male orhideje od cca 15cm.
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() nađi što je krivo na ovoj fotki ahahaha ludnica |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jadan cvjetić, malo je degeneričan ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Bez obzira na taj čudnjikavi cvijet, ipak ti zavidim na tom phalu
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
hehe ono za što sam mislila d aće bit keki ne miče sa mjesta uopće :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Zvjezdana, imamo dupliće. Za ročkas sam dobila onu orhideju od muža koju već tražim neznam ni sama koliko. Danas mi je donio s osmjehom. Pazi lika, skinuo je sliku s kompa, i naručio da mu dovezu iz Nizozemske točno takvu!!! Nisam mislila da je sposoban za takvo nešto, stvarno me iznenadio!
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |