Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 245> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lipa je bila šetnja u tvom prekrasnom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kako ja lavandu zaista jako volim, tako je meni kamnenjar s lavandom krasan i kad ona ne cvate, iako još se nekoliko cvjetaka nazire.. Volim tu njenu raznolikost - imirisna, zelena u proljeće, ljubičasta ljeti, srebrna u jesen.. i uz sve to toliko ljekovita! ![]() A ovaj me grah lab-lab zaista oduševio. Sasvim je prekrio neugledni betonski stup na terasi, cvate neumorno, ima krasne ljubičaste mahune (ali se bojim da neće uspjeti dozrijeti sve te mahune) i ima super lišće. I iduće godine bit će na istom mjestu! Kao u onoj bajci...raste u nebo!
![]() ![]() Mix svega pomalo - batati (zeleni-Hoya
![]() ![]() Puzavi zvjezdan otvorio je svoje bijele zvjezdice... Probat ću ga u proljeće malo razmnožiti, ovako ga imam samo na jednom mjestu.
![]() Pokraj kamena sretno raste clerodendron trich...., dar naše Flavie
![]() ![]() Evo i salixa, Gioo
![]() ![]() Još jedna sunčana šetnjica jesenjim vrtom je pri kraju... Hvala što ste bili - i dođite mi opet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se opet lijepo prošetala tvojim jesenskim vrtekom
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Anaida nisam bila neko vrijeme kod tebe u vrtu, još uvjek prekrasno izgleda pogotovo što imaš puno trajnica koje su i zimi lijepe. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja, vrt ti je prelijep još uvijek i vidi se da je planski osmišljen, još toliko toga rascvalog ima da je to melem za oči
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno, da zaista, nisi morala ništa pisati, jedna slika vrijedi kao tisuću riječi
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Toliko boja i skladnih oblika u tvom vrtu,zadivljujuće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava vrtna čarolija, boje su posebne
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vrt ti je caroban,ima samo jedan propust,nisi slikala salix
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slike su krasne i doista ostavljaju bez teksta, ali ja ipak volim kad ti nama malo pričaš
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš pravo.
![]() A što reći? Vrt lijep i ljeti i sada.Otoci su tako lijepo zeleni i bez cvijeća u svojoj raznolikosti prekrasni .
A travica uredno pošišana!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo slikica,sve su nastale danas polijepodne u mojem vrtu.. Uživajte u njima bez mojih popratnih rečenica..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusa svima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ajde Anaida da uzivamo u slikama
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Astere si posložila prva liga
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sve vas toplo pozdravljam!! Ima novih slikica, stavit ću ih ubrzo... Danas je vani baš divan, topli jesenji dan.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Procvjetao i moj puzajući aster od tebe, preslaaddaakk je!!!!
![]() I moj dragi vidio u novinama tvoje nagrađeno dvorište, išao od djeteta do djeteta nosajući otvorene novine i pokazujući slikicu!!! Još čestitke primaš, ako ako, uma se i kaj vidjeti!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |