Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 140> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je prekrasno, i da oduševila me storija o sirotoj gladioli. prelijepa je.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Čestitam na 100-toj stranici....dvorište je prekrasno....kad će te opet u slavoniju...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje, vidim opet ste mi bile u pohode
![]() ![]() Antune, lijepi moj, hvala ti na čestitci, ti mi prvi došao u čestitare. Tvoja glicinjia raste kod mene, nisam ti ju uspjela poslati prije onih prvih velikih vrućina, a onda sam ju ostavila u mome vrtu, ali nisam zaboravila na tebe. U 9. mjesecu sigurno dolazimo, jer mi se udaje nečakinja, tako da se vidimo...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Sto pusa za sto lijepih stranica! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam ti na 100-oj stranici punih lijepog cvijeća
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Najdraža, hvala ti na 100-toj!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otok, kaktusić, bigić, hvala vam drage moje , evo nešto malo za čestitare
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Draga moja Kate čestitam ti na tvojoj 100-toj stranici i želim ti još puno lijepog cvijeće što češ naravno i nama pokazati
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
Ančice, Lilie i Šmrcko hvala vam puno, nadam se da vam nisam dosadna... slikica će biti, cvijeće je meni sve lijepo, nadam se i vama, no ponekada i pretjeram sa slikama
![]() ![]() ![]() okumentaciju...
evo je jučer otvorila 7 red bananica
i cvijet
izgleda da joj jako paše ovo kišno i vruće vrijeme pa skoro svaki dan otvori jedan red bananica, list koji ih štiti se sfrče kao na prvoj slici i onda otpadne, cvjetići traju par dana i onda i oni otpadnu a ostanu bananice koje su manje od malog prsta
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čestitam ti na 100-toj stranici. A banana ti je fenomen. Lijepo te je ovih dana podarila! To ti je zahvala za dobro čuvanje ove zime! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kato u životu nisam vidjela kako banana raste
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Banana je odlična!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Takvu bananu ima moja mama, pa sam već vidjela i cvijet i bananice. Baš je zanimljivo.
A banane su i kod nas veličine malog prsta |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kate(ili Kajo-kad malo bolje promislim , stvarno je ljepše
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga kat.rea cestitke za 100 stranicu
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |