Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 02:22
Presadila sam i kanu iza kuće ,između masline i ograde da mi malo zaštiti pogled na novog susjeda.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 02:36
A i mladi ružmarin dobro napreduje pa će brzo zakloniti pogled i možda spriječiti pse da preskaču ogradu i moj vrt koriste kao wc.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 02:49
Jupiii!!!Stota stranica!!!Čestitam si!!!Trebalo je puno truda i muke za doći do stote stranice.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 06:23
čestitam ti ja smile164

baš mi je pala na pamet jedna moja kadulja, ogromna naraste, baš se razgrmi, nažalost, do sad mi nije cvala... valjda i neće, ali, zapelcati ću je pa kad se primi, dam ti je za silbu, sigurno bi se negdje našlo mjesta za nju...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 08:54
Čestitke na stotoj str.!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 09:17
Strelicija se dobro oporavila. 
Čestitke na  100  stranici!!!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 09:26
Čestitka i od mene, najteže je prvih 100 a onda ide lakšesmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 10:24
Čestitam ti na stotici!
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 14:40
Čestitam na 100 stranici
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 17:03

Čestitam na prvoj 100-tki!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:02
Hvala vam drage moje cure smile79
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:07
Draga natalija,imam par grmića kadulje ali nemam ništa protiv neke nove vste.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:32
Ja sam ružmarin pozabadala i otputovala.Bilo je dosta kiše.Možda se i primio.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:36
Japanska jabuka iz nekog razloga uvijek kreće od nule.Mislim da neću doživjeti njen cvijet.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:45
Zimski jasmin.Nakon presađivanja na sasvim drugo mjesto zaključila sam da je to ipak mala vrsta sa sitnim lišćem i cvijećem,a ja sam mislila da je takav zbog loše zemlje,klime i blizine mora.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 02:51
Sa plumbagom je bila ista priča.Presađen iza kuće.Zadnji put kad sam ga vidjela bio je sitan ali živ.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 02:07
U mom neurednom vrtu na istom mjestu rastu i cvijeće i sukulente i blitva.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 02:14
Riga mi je otišla u cvijet,ali sam malo posijala nove između,tako da uvijek imam za u salatu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2014 u 02:31
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 00:14
Čestitkama na stotoj stranici pridružujem se i ja. Ružmarini uz ogradu se već sada lijepi grmići. A tek nagodinu kakvi će biti!!! Čuvarkuće i kamenice osvajaju. Kad su kamenice i prazne, meni su jako drage, a kamoli ovako načičkane čuvarkućama.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.