Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 172> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutija mi je fenoooomenalna,izvrsno si ti to sredila,ma prava majstorica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Zadnji uratci su vam stvarno remek djela.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Jako mi se sviđa magličasta kutija
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Strašna si kao i uvjek!ćovjeće šablone!pomislila sam u prvi mah da je kutija takva a onda pročitala da je šablona u pitanju!stvarno imaš živaca i strpljenja!prepredobro!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
boca je ludilo!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
boca je fenomenomenalna
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Sarita nemam šta reći nego prekrasno, tvoji radovi su melem za oči, pre-kras-no.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Flaša je fenomenalna.
|
|
![]() |
|
hvala vam puno svima |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma etui su ti predivni, i ja ču te kopirati, jer imam 2 kom. za ukrassiti.
|
|
![]() |
|
hvala puno TB
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Saro kutije su ti mrak mrakova, puna si ideja kao što je šipak pun koštica, pusa
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Uzivam!!!
![]() |
|
Love is all you need!
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
lipo,lipo,kod tebe sve ima neki romantični štih,a to mi se baš sviđa
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |