Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bočno od kuće - slikano sa terase
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ispred kuće - slikano sa terase ![]() I tako..... to bi bila jedna ranosrpanjska šetnja haciendom, nadam se da vam se svidjelo a ako ne, u fotiću imam spremnih "friških" slika pa više sreće drugi put
![]() Bay.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Korijenčice, iako rijetko komentiram cveteke, ali ih pratim, moram priznati da sam od sve te ljepote ostala bez daha i nabijam si kopleks i pitanje: hoće li i kod mene ikada biti tako lijepo šarenilo i divota? strah me i pitati za bilo koju biljčicu da je" užicam".l
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i uvijek - slikice su stani-pani, pa opet ustani da prošetaš. Jednom si mi rekla da bi me rado za susjedu! I ja tebe, i ja tebe!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tatjana hvala ti na pohvalama i drago mi je da si uživala u šetnji Kad ja odem u nečiji vrt uvijek zamišljam ajme da je malo toga preselit kod mene.... ali to ti je tako, uvijek je kod drugog nešto ljepše a doma smo kritični, barem ja
![]() Biljke (trajnice) rasađujem u desetom mjesecu pa ti lijepo do onda zapisuj što ti se sviđa pa što budem imala viška ili sjemenja rado ću ti poslat
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ej Anaida..... zamisli da smo susjede... ma tko bi se snama
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala mila, osim što dobro pamtim usput i zapisujem! ne brini, imat ću te u vidu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
E, Korjenko svaka ti čast, rijetko ko se može pohvaliti ovakvim slikama okućnice i cvijećem. Hortenzije su ti fenomenalne.A imaš i naranđastu pupavicu ,a ja mislila samo je ja imam.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Treba uzeti poprilično vremena da se razgleda ova divota. A koliko onda treba vremena da se sve to uređuje i održava tako lijepim, jer tu je svaki dio osmišljen, uređen, pokošen....
Kad sam krenula gledati slike, mislila sam napisat ću - glasam za grote, ali ... ne mogu nešto izdvojiti jer je sve prekrasno Bravo Korijenko ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista nije te bilo dugo i mislila sam si što je s tvojim vrtom. sad vidim da je sve , ne u redu već odlično! Trava pošišana da se Wimbledom može posramiti, hortenzije i oleandri fantastični, grote i ostalo cvijeće za pet plus!
jako mi se sviđa kako si lavandu zasadila u rupu u groti! Ideja mi je fantastična i nadam se da će tamo lavanda uspjevati! Jako lijepo, pohvala tebi, ali i tvojim ukućanima jer vjerujem da za takav okoliš nije potreban samo par jednih ruku već sloga više njih!
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
OVO JE PREDIVNO !!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme Korjenko dugo te nije bilo sa slikama,a tolika lipota kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Hacijenda ti je prekrasna,baš je sve lijepo i uredno!!! |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ah,Korijenko,te tvoje grote...
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uletih između kupanja, pa baš mi je drago da sam otvorila tvoju stranicu, jer bez obzira na vrućine, sve izgleda savršeno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joooj Korijenčice kak je meni kod tebe lijepo! Dođe mi da su uslim u tvoj vrt i da tu i ostanem
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravljam veselu ekipu koja je svratila kod mene........ Josipa... tu sam pupavicu kupila ove godine u Buzetu i zove se "Sundown", osim kod nas dvije vidjela sam je i kod Rain. Obožavam sve vrste tih rudbeckia i echinacea i dobro je što jako dugo cvatu Otok... znaš kako se kaže da iza većine dobrih muzičara stoji malo talenta a drugo su sati i sati vježbanja (sviranja). Tako ti je i kod mene malo je talent a ostalo su sati i sati provedeni u vrtu
![]() Bergi.... e baš taj dio iza kuće nam je najljepša trava kad se pokosi i to i zovemo Wimbledon jer se na friško pokošeno vide crte od kosilice.
Lavandi će bit sad treća jesen da je na toj groti i tu je bila jedna mala škajka (mi tako kažemo za udubinu u kamenu) kamo sam ja nasula malo zemlje toliko da je mogu jedva posaditi. Ljepša je od bilo koje u vrtu
![]() Blanka..... ti si mi blizu, mogla biš jedno popodne sa Jagodom skoknut do mene na kafe
![]() ![]() Miro....hvala na pohvalama, evo već se na nekim djelovim počela lagano žutit trava ali sve je to manje nego prošlih godina... za subotu najavljuju pljuskove pa se nadam da će i trava opet živnut..... Kažeš da mi je vrt planski osmišljen, a ja kažem da je to u vrtu jako bitno i to ako ništa drugo onda zbog zaljevanja.... od kad mi je cvijeće u "grupama" raspoređeno po više manjih cvjetnjaka a nije razbacano po svuda puno mi je lakše sa zalijevanjem i točno imam određeno koji dio kada zaljevam........ kod velikog vrta trebaš se dobro izorganizirati i dobro isplanirati
![]() Janette.... hvala ti na posjeti, dođi mi opet...
![]() Rain....... znam da bi ti htjela u svom predivnom vrtu imati koju ovakvu grotu jer biljaka ti ne fali sigurno
![]() Ja bi ti tako rado poslala jednu grotu..... ali to je jedino što nemože van iz mog vrta, to imaš ili nemaš, napraviti može samo majčica priroda
![]() Triša..... ja isto uletavam između kupanja a li radnim danom samo popodnevnih a vikendi su mi rezervirani za cjelodnevno "namakanje"
Iskoristimo sada aš po zime će bit ča bude.......
Misty, Horti..... cure moje, vi ste moji česti gosti, šaljem vam velikog cvikija
![]() Baš sam se raspričala ali tako i treba, ja sam pomislila da sve sjedimo pod brezom i ćakulamo i baš nam je bilo lijepo..... dođite mi opet
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |