Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 245> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove slike su fantastične
![]() Stvarno je prava uživancija navratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
skoro bez daha sam gledala slike tvojih otoka i poluotoka, dragička
![]() stvarno fenomenalno izgleda dvorište, prva liga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida, prekrasne slike - prekrasnog vrta.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znaš koja mi se slika najviše sviđa? Ona lijevo, ona desno i ona u sredini
![]() A tu ima još prostora za širenje otoka |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivan pogled s balkona!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Jedino što mogu reći nakon ovih slika je Lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma znaš ti što ja najviše volim...panoramik slike
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo mene s cvjetnim slikicama..
Opet sam otišla na balkon sliknuti panorame..
Lijevo
![]() sredina
![]() desno
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje gošće i dragi gosti, stigla sam ja jučer zasaditi sve novopridošlice u moj vrtić, ali sam kasno navečer završila pa nisam stigla slikati! No, imam neke lijepe slikice od prije par dana, pa ću kasnije tijekom dana uloviti malo vremena da ih stavim tu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, za boga miloga, nemoj zaboraviti navući zavjese kada se primite posla ispred kamina, a Fifića stavite u njegovu ambasadu, ne mora se mučiti, njemu ja dovodim djevojku!!!!! Valjda ga nije neka forumašica rezervirala za svoju miljenicu!!!!
Puj, puj, puj....... I sretno!!!! Reci dragome da ne izuva čizme!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ja da su Međimurke napravile pravo kolo cvijeća
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Anaida, prelijepi vrt , nova terasica i kućica. Kod tebe se još uopće ne vidi da dolazi jesen.
![]() |
|
![]() |
|
Istina, Lilyka, moram ih dio u azilu posaditi jer zaista su mi otoci i poluotoci premali za nove cvjećke. S MM sam dogovorila da ćemo samo još jedan otok pripojiti jednom poluotoku i tako ću dobiti više mjesta za sadnju, ali to tek u proljeće jer zaista sada više ne mogu stići i to... Stalno mi cure nose, šalju, daruju cvjećke i svaki slobodan tren provodim u vrteku a vrijeme mi baš ne ide na ruku jer mi je jako mokro i česte su kiše.. Zato će neke cvjećke u pomoćnom cvjetnjaku čekati proljeće i stalni postav u vrteku!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anaida, vidim i ti imaš azil vrtić za biljčice na čekanju!!
Čeka nas na proljeće puno posla! ![]() |
|
![]() |
|
Bromić, veseli me za biljkice i radujem se tvojoj posjeti!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dugo me nije bilo u tvome vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free
![]() Smail, Tikvić Hoya - bokić lijepe moje djevojke!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo kratko: Koliko pozitivne energije u ovom dvorištu!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mislite drage moje, jadna Anaida, opet ju zakrcali poslom, opet će morat čeprkat po blatu, malo morgen!!!!!!
![]() ![]() ![]() Draga Anaida, velika ti hvala na toploj dobrodišlici!!!!!! Iako me skoro TM ubio dok smo bauljale po kišici oko kuće, baš te čuva!!! A dragi bog nek ispuni moju želju izrečenu ispred tvoje kuće na odlasku, nek Fifi više nebude glavni u kući!!!! Tako skladnu, slatku i bajnu okučnicu nisam vidjela još nikada!!! Samo fali još mali pješćanik sa svojim malim gazdom, od srca ti ga želim!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
U tvom vrtu se jesen još ne nazire.Sve je predivno zeleno, a kamenjar, kamenjar je san snova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |