Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 136> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prava divota Gricka!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
gricka, stvarno su pre predivni!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gricka, prekrasni su ti klematisi. A kombinacije su me ostavile bez teksta !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Hvala vam na komplimentima !
![]() Gricka i moon ![]() ![]() Zribal nema tu nikakve posebne tajne, malo ga okopam, u proljeće mu dodam malo gnojiva, porežem suhe grančice i....to je to. Čak ga i manje njegujem nego ostale biljke. Star je oko 5-6 godina. |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
bebolina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Prekrasan je, ja se nadam da će i moji jednog dana lijepo cvjtati. Trenutno svi imaju poneki pup. Iznendaila me w.nike koja je kad sam kupila i posadila imala cvijet tamno crvene boje, a sad je više ljubičast. Ne bih se čudila da sam ju kupila bez cvijeta jer se događa da je na slici jedno, a kad procvjeta drugo. No, to mi nije važno, svi su lijepi. Brine me jedino to što je na njoj lišće blago požutjelo u odnosu na druge. Još nisu narasle biljke koje štite korijen od vrućine. Mislila sam da to još nije nužno jer nema jakog sunca. Druga dva imaju lijepu boju, ali primjećujem da se na svima po koji listić zakovrdžao. Nešto kao što se dešava s breskvinim listovima kad obole od tzv. kovrdžavosti lista. Ne mogu primjeniti lisne uši, možda su jako sitne. Ima li netko iskustva. Molim savjet.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Matilda prekrasan ti je multi blue
![]() Hvala na podršci cure (i dečki-da se Klimatis ne uvrijedi). Antonija crveni je Rebecca. Bebolina i tvoji su lijepi-dogodine ih svakako oreži da dobiju na bujnosti ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vidi se da je doba klematisa.sve jedan lijepši od drugoga.čestitam svima
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Clematis montana Mayleen - na mojoj brajdi
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Gricka....baš ti hvala, lijepo je čuti pohvalu majstorice
Cmicifuga....divan je tako bogat i velik
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan je Cimcifuga!! A ni glicinija ne zaostaje
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Prelijep ja Cimicifuga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I moj je procvjetao ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Baš je lijepa Anastazija. I tvoj v. de Lyon dobro izgleda Bebolina. Moj također tek počinje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad sam kupovala ovaj klematis pisalo je purpurea plena elegans (ima dupli cvijet) , međutim tri godine zaredom mi je cvjetao jednostavnim cvijetom. Čak sam stavila sliku ovdje na temu i Mira K. mi ga je id kao gladys picard s čim sam se složila jer cvijet je identičan kao g.picard, A pogledajte kako je ove godine procvjetao
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |