Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.očekujem prve cvijetiće pakujca u povijesti ovog dvorišta...
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
bez komentara...
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lovrek, gdje se nađu takve susjede? I ja bih jednu!
![]() Krasni su ti šeboji! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Lovro tvoj vrt se lijepo popunjava novim i lijepim biljčicama.
Geranium magnificum je stvarno posebna i lijepa biljka. Višlja je od drugih vrsta geraniuma i ima puno veći i list i cvijet a boja -prekrasna. Posadi je u polusjenu jer cijelodnevno sunce baš i ne podnosi dobro. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ma dala je ona puno više, al nisam sve poslikala...uskoro, kad se oporave i kad procvjetaju! Živjele susjede! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mislim da sam onda pogodila mjesto....poslikat ću ga kad ojača i procvate! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Joj Lovro, kod tebe uvijek sve prekrasno i tako fino sriktano!
Sad si me navukla, moram i ja skočiti na naš plac da vidim čega ima, možda se iznenadim! Šaljem ti pozdrav! P.S. Ja imam šarenolisni Salamonov pečat, mogu ti poslati komadić ako želiš!? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
hoću takvu susjedu.kod moje korov preko glave-doslovce
cvijeće prekrasno.već prilično rascvijetano
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sad ti zavidim na susjedi!
Ja od moje dobijem samo piriku, koprivu i pokoji kamenčić koji joj smeta dok okopava povrtnjak... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dobra ti je ova tvoja suseda ,cveteki su ti prekrasni posebno onaj žuti ja sam ga lani posadila i cval je a sad mu nema ni traga
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo za povjesne pakujce! ta biljka me opčinila! susjeda Martina je prava susjeda. dobila si sve lijepe biljke!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bez komentara sam i ja jer sam i ostala bez daha i bez riječi, jer riječi su suvišne, sličice govore sve
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Floramy, ne znam čime sam zaslužila da si tak dobra prema meni...mislim da i ja tebi moram poslati, al što? onu hostu?podsjeti me!
![]() ajama, dadinice, rosa...moram priznati da imam dobre susjede i tu, gdje sam za snahu, a i tam "v domovini"....uvijek nekaj mjenjam s njima i svi sretni i zadovoljni.... ...jednom mi je rekla Vlatkich da ima jednu susjedu, cvjetnu prijateljicu od 80 i kusur godina...e, skoro da su i ove moje takve, osim susjede Martine, ona je u 50-tim! Fany, ma bilo je ko tepih, prekrasan osjećaj! Antonija....još malo, malo, već su pupići nabrekli! Aralija, i ja ostajem bez komentara u vašim vrtovima...a i od Vaših komentara! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jurjev dan je kod mene prošao bez racvjetanih đurđica, al će zato 1. maj okititi rascvjetani jorgovani!
...kod mojih... ![]() ...od mene... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...nosi mi se bijela boja....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BALADA O MJESECU
I sija mjesec pun, bajni po nebeskom modrom putu ko da otkriva neku tajnu sirec` svjetlost blijedozutu
Pojavi se, plovi pa nestaje, svoj prolazni slijedi trag; i povlaci se, sve je blijedji, k`o da nikad nije bio mlad
A imao je svoje mijene u plavoj nocnoj tisini i kratko traje i sija i gasne u kozmickoj prasini…
I sija mjesec mlad, u plavoj tisini i ostane samo blijedi trag… blijedi trag, u prasini. (nisam pronašla ime autora) |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Noćno šetanje tvojom okolinom u društvu punog mjeseca,prava je rapsodija.Sve blista i miriše!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |