Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 226>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 15:22
Divni darovi ali najdivnije prijateljstvo!!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 15:57
Biljke su divne, one u kamenu, pa one u šljunku....sve  je Thumbs%20Up

Al' ipak priznaj laptop koji si "maznula" je najboljiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ma volim se s tobom zafrkavati, znam da se nećeš uvrijediti, zar ne?WinkBig%20smile
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 17:23
Lantana se baš potrudila, ma kako i nebi kad joj stalno na slikama gledamo predivne vrtne aranžmane i sve što lijepo slaže u kamenu i vazama Thumbs%20Up

Dobro si rekla Niho najveći poklon je tvoj susret sa Lantanom.......
Pa dobro, nije ni laptop za baciti....WinkLOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:31
Moja Korijenko i te kakavLaptop sve bi kaktuse dala za tako još jedan smile96--ali neka čekaću ja njenog muža dr. put on nešto bolje možda ponudi smile156--ubiće me Lantana smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 15:51
E pa stvarno si nezasitna, sada našla mlađeg od mog - čini mi se da mmsmile101
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 21:06
Hej Niho, lijepih se se sukulentica nadobivala:) Znaci Lantana ti je stigla! Mora bit da vam je bilo super:)
Pokloni su za pet!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 23:20
Jadna ja bez laptopa, evo moram čekati 11  sati da dobijem malo kompjuter. Stalno te spominjemo Niho i jučer na kavici u KT i ja i MM, naši prijetelji se ne mogu načuditi da smo bili kod tebe, a da te nismo ni poznavali. Lijepo si sve posadila, pa sad kako bude.
Puno pozdrava tebi, TM i djeci smile79
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 12:21
Ma sunce moje zlatno samo ti dovedi svoje prijatelje ako su ludi kao i mi biće nam nezaboravno a ti znaš šta sam rekla moje  je sve i tvoje --------bitno je da sam ja i vi presretni i ne ostajemo samo na ovome ------Volim vas oboje-smile79------
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:21
smile230      
--- Evo danas mi poštar opet zakuca na vrata,a ja iznenađena pitam se što je to sada--------- ali kad ono jedno veliko iznaneđenje u koverti.
Evo stiže mi od Lantane novogodišnji poklon kojeg je ona poslala prije dolaska meni,a ova koverta koliko je teška jedva mi stigla ali koloko me obradovala toliko i rastužila jer nisam ovako nešto ni u snu očekivala iako sam znala da mi stiže mali dar kad ono ovo vidite poslala mi čitav Bol.

.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:24
smile151
  I ovo i puno informacija o Bolu..... veliko ti hvala Lantana..
neznam što više reći..hvala ovo će mi biti vrlo drage i vrijedne uspomene..

.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:29
Prekrasno, Niho. Što ti kažeš, da Lantane nema trebalo bi je izmislit.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 13:29
E pa vidim da će ove godine ljetovanje morati biti na Braču, a ne u mojoj skromnom vikendici na moru.
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 14:13
Divne brodice ali i svi ostali darovi.. A di si nam ti, slikice opet neke priželjkujemo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 14:32
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

E pa vidim da će ove godine ljetovanje morati biti na Braču, a ne u mojoj skromnom vikendici na moru.

----------- Ma ti si meni prva bolan na listi rekla sam ti pa makar na barci spavala sa Brankom smile96-a poslije ostali dolaze WinkLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:33
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Prekrasno, Niho. Što ti kažeš, da Lantane nema trebalo bi je izmislit.

-------- Ma legenda nema se šta reći više Wink.ja sam to oduvijek znalaTongueTongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 17:47
Ajd vidi malo na temi kaktusi što je ovo, što mi se događa s onim tvojim kaktusom.
Kad već nemaš ništa cvijeća ovdje dugo vremena, brini se bar za moje kaktuse.smile52
RIJEKA

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 08:31
Super su pokloni!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 10:53
[QUOTE=Triša]Ajd vidi malo na temi kaktusi što je ovo, što mi se događa s onim tvojim kaktusom.
Kad već nemaš ništa cvijeća ovdje dugo vremena, brini se bar za moje kaktuse.smile52

--- Brinem se ništa ne brini samo bi voljela da ga staviš na hladnije mijesto eto i problem riješen a to što mu otpafaju igklice nema veze pa i tebi otpadaju poneka dlakasmile156-bem te usta me bole dok tebi odgovaramLOLLOLLOLLOL-sreća pa ne moram pričatiLOLLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 11:14
Lijepi pokloni Niho. Takva je naša Lantana, pažljiva i krasna prijateljica
Lijepi pozdrav
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 12:05
Prekrasni pokloni su ti stigli od Lantane..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,326 sekundi.