Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 226> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divni darovi ali najdivnije prijateljstvo!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biljke su divne, one u kamenu, pa one u šljunku....sve je
![]() Al' ipak priznaj laptop koji si "maznula" je najbolji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma volim se s tobom zafrkavati, znam da se nećeš uvrijediti, zar ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana se baš potrudila, ma kako i nebi kad joj stalno na slikama gledamo predivne vrtne aranžmane i sve što lijepo slaže u kamenu i vazama
![]() Dobro si rekla Niho najveći poklon je tvoj susret sa Lantanom.......
Pa dobro, nije ni laptop za baciti....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moja Korijenko i te kakavLaptop sve bi kaktuse dala za tako još jedan
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa stvarno si nezasitna, sada našla mlađeg od mog - čini mi se da mm
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Hej Niho, lijepih se se sukulentica nadobivala:) Znaci Lantana ti je stigla! Mora bit da vam je bilo super:)
Pokloni su za pet!! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jadna ja bez laptopa, evo moram čekati 11 sati da dobijem malo kompjuter. Stalno te spominjemo Niho i jučer na kavici u KT i ja i MM, naši prijetelji se ne mogu načuditi da smo bili kod tebe, a da te nismo ni poznavali. Lijepo si sve posadila, pa sad kako bude.
Puno pozdrava tebi, TM i djeci ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sunce moje zlatno samo ti dovedi svoje prijatelje ako su ludi kao i mi biće nam nezaboravno a ti znaš šta sam rekla moje je sve i tvoje --------bitno je da sam ja i vi presretni i ne ostajemo samo na ovome ------Volim vas oboje-
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() --- Evo danas mi poštar opet zakuca na vrata,a ja iznenađena pitam se što je to sada--------- ali kad ono jedno veliko iznaneđenje u koverti. Evo stiže mi od Lantane novogodišnji poklon kojeg je ona poslala prije dolaska meni,a ova koverta koliko je teška jedva mi stigla ali koloko me obradovala toliko i rastužila jer nisam ovako nešto ni u snu očekivala iako sam znala da mi stiže mali dar kad ono ovo vidite poslala mi čitav Bol. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() I ovo i puno informacija o Bolu..... veliko ti hvala Lantana.. neznam što više reći..hvala ovo će mi biti vrlo drage i vrijedne uspomene.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prekrasno, Niho. Što ti kažeš, da Lantane nema trebalo bi je izmislit.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa vidim da će ove godine ljetovanje morati biti na Braču, a ne u mojoj skromnom vikendici na moru.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne brodice ali i svi ostali darovi.. A di si nam ti, slikice opet neke priželjkujemo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
----------- Ma ti si meni prva bolan na listi rekla sam ti pa makar na barci spavala sa Brankom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-------- Ma legenda nema se šta reći više ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ajd vidi malo na temi kaktusi što je ovo, što mi se događa s onim tvojim kaktusom.
Kad već nemaš ništa cvijeća ovdje dugo vremena, brini se bar za moje kaktuse.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super su pokloni!
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Triša]Ajd vidi malo na temi kaktusi što je ovo, što mi se događa s onim tvojim kaktusom.
Kad već nemaš ništa cvijeća ovdje dugo vremena, brini se bar za moje kaktuse.
![]() --- Brinem se ništa ne brini samo bi voljela da ga staviš na hladnije mijesto eto i problem riješen a to što mu otpafaju igklice nema veze pa i tebi otpadaju poneka dlaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijepi pokloni Niho. Takva je naša Lantana, pažljiva i krasna prijateljica
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasni pokloni su ti stigli od Lantane..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |