|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Korisnik | |||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
||
samo se nadam da je uho na mjesu... hihih tacna je MRAk...neobična,lijepa, SAVRŠENA... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Uši su još uvijek tu...za sad, jedan par!
![]() Neki drugi " detalji " su možda predimenzionirani i na krivim mjestima...al tješim se....može biti i gore ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
||
Draga @hippy
![]() P.S.šifra
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
||
odlicna tacna...po obicaju, pogoden van goghov stil slikanja...koji se meni osobno puno vise svida nego klasicni pittorico...ja vise volim intenzivnije boje, kontraste i grublje prijelaze....
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Hvala ti draga Maslina ![]() ![]() ...toliko sam ih nakupila da više i ne znam kad mi je koja ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Hvala ti....baš mi je drago da ima toliko " Van Goghovaca " ![]() Jedna moja decoupage prijateljica je rekla, molim da se nitko ne nađe uvrijeđen ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
||
onda sam ja definitivno neuroticna....hihihi...i divlja...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
||
Kao i obično, odlično! Jesi vidila rimu, a?
I ja bi ove tvoje tacne na zid!
![]() Ja to vidim ovako, pitorico je onako ko neki sentiš, a Gogh je rock, zapravo ponekad i tehno.
![]() Meni se sviđa i jedna i druga tehnika, kad je dobar rad, nema veze koji je stil, baš kao i dobra glazba, ma volim i Balaševića i Dorse, ovisno o raspoloženju.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Znala sam ja da postojineka tajna veza ![]() ![]() ...Balašević - Doorsi.... generacijo, di si!?!? |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Born too bee wild ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
||
ajme, a što ja radim onda, kakav sam ja to spoj neurotika...obožavam AC/DC i motor, ali obožavam i pittorico, i nisam stara (barem ne tako odveć)...upomoć ljudi, recite što je samnom.... volim i ja ovako intenzivnije boje, al nekako, neznam ni sama zašto, uvijek mi više sjednu na tvojim radovima, na mojima kada to uradim, završi u kablici vode...jendostavno, to nisam ja, to si ti...to je tvoj stil... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
||
Jako mi se sviđa to s tim listićima i meni je to ljepše u ovom slučaju nego sprej. Moram pogledati da li ih ima u Osk. Hvala na objašnjenju jer sada znam da moram kupiti i ljepilo za to
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
||
Ja sam starija i neurotična hihihihi
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
||
Tacna je jako lijepa i u tvom prepoznatljivom stilu!
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
||
Ak je tak....onda sam ja definitvno prolupala
![]() |
|||
![]() |
|||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
||
zašto ne bi tvoje tecne na zidu završile??? zaslužuju to |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Ma niš joj ne bi bilo ni da cijelu šalicu kave proliješ po njoj.....vjeruj mi, ja te tacne jako dobro izlakiram ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Čovječe....znači, još nas ima ![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
||
Ima ,ima i nedamo se....
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |