Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 251> |
Korisnik | ||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja bum odmah presla na stvar :
vidim da si i ti ko i ja zagradila sve s teglicama samo mi se cini da je tvoj M bolji nego moj ! Moj prigovara da sam cijeli podrum zatrpala da se u njemu vise nemre ni okrenuti ! ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Anaida, dobro da je MM ogradio dvorište !!! Tko zna gdje bi cvijeće završilo posađeno!! Moja energija zimi ti je 0!! Živnem ti ja čim sunčeke i laste stignu!! Jedva čekam prve proljetne kavice!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Free -
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Da, draga, cvijeće nam je najbolja terapija, i presretna sam što nas je toliko povezalo sa svim dragim ljudima na CIF-u!! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Dok je zemljice pod noktima bit će i zdravlja, bar ja tako mislim. Meni je cvijeće najbolja terapija. A tvoje cvijeće draga moja probudilo bi me i iz mrtvih!!!!!!!!!!!! |
||
![]() |
||
|
Dobro mi došla, draga dušice!!!
E u tome i je stvar, pare nisu bile njegove ali autić je bio!! Svakome djetetu osim najstarijem (zbog bolesti) smo kupili prvi auto!! A sada svi njega voze, po njegovim željama!! Miro, teglice nisu problem, nakupi se praznih teglica, ja sam izrazila željicu, da sam u mogučnosti, podići plastenik, pa da ljubav prema biljčicama rodi dobrim rezultatima!! Da sam to napravila pred 30 godina, sada bi mi duša bila puna!! A vjerojatno i nešto drugo!! Ma pare, ćega se nama - bez toga se može, glavno da je zdravlja i da su mi dječica dobro!! I zemljica pod noktima!! |
||
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Dakle, od tebe se svašta može očekivati, ova slika me je baš slatko nasmijala
![]() Za teglice ti ne treba ta hrpica i onako imaš za cijeli botanički vrt
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
|
Baš ste me razveselile svojom posjetom a i komentarima!!! Zahvaljujem svakoj posebno ![]() |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ja se danas uvjerila da Dona ne laje na mene,a zašto,nemam pojma.
![]() I da,tu ima mjesta za još puno teglica.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Free, velis da ti se m jos dobro drzi. Treba mu i cestitati, jer pored tolko tegli, neznam kak i hoda. Vidim da je i alat sav u cvecu, a mozda je i on pretvoren u kakvog tulipanceka.
Ma znam, znam, kad sve to dojde na proljece na svoje mesto pod suncem, odma bude druga prica. Hibiskus ti je prekrasan. Ja sam imala crvenoga i cval je svaki Bozic, a cjelo ljeto sam ga drzala vani.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
Korjenko, pare ovako nećeš vidjeti ni u banci a bome više ni kod mene !!
Ali zato teglica ima ne ko u priči nego kao u romanu!!!! |
||
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Paaaa..., ovo mogu vidjeti samo u banci ili kod tebe na slici
![]() Tegliiii.... ko u priči ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() ![]() al kako god ta svota novaca lijepo izgledala meni je ljepse tvoje cvijece,predivan ti je zmski vrt ,tako pun zdravih i lijepih biljki |
||
![]() |
||
|
Vidi, pa kaj samo ja imam manjak teglica, a svi vi ostali višak!!! Lovrek i Anaida, mogla bi i već kavica kod mene, pa ponesite, znaš kak vele: čim čim već tim tim bolje!!! Anaida, veliku obitelj za pomoć .... ![]() ![]() ![]() Mali kaktus, misliš li da su sada vremena za takve stvari?? A ustvari, zelene krvi u žilama imam, volje i želje imam.....uh, jedna stvar mi fali, a nebrem si misliti kaj, idem poiskati jednu sličicu, da vidiš kaj mi fali!!!! Evo, tražila pola sata ali našla, fali mi ovo! ![]() Uploaded with ImageShack.us Par ovakvih špilova karata!!! Slikica je od prije 6-7 godina, iz onih divnih vremena prije recesije, e to ti je prava uspomena za sječanje, vrijeme kada se imalo !!! ![]() E, i sin je dojurio da vidi koja je to slika, da vidi kako izgleda hrpica za koju si je kupio autić!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Očeš i moje teglice
![]() Anaida ti je dala dobru ideju za posel
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Opet si bez teglica!?
Vidim ja da bum i ja morala svoje viškove praznih teglica u tvojem smjeru poslati
![]() Zaista je pravi botanički vrt kod tebe, draga Free! Predlažem da se počneš baviti cvjetno-seoskim turizmom. Imaš sve uvjete - predivnu prirodu oko kuće, cvijeća kao u bajci, veliku obitelj za pomoć i tvoje vrijedne ruke!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Free, kod tebe zbilja ko u botaničkom!
![]() Čuj, ak imaš mjesta za sijanje, a nemaš teglica....ja ti poklonim treglice!!! ![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
A zbog tvojih uvjeta samo za vanjsko bilje, mora pasti kava na tvom bregu!! ![]() ![]() za sada još i sam kupuje ako na nešto naleti!! ![]() ![]() Svima hvala na pohvalama i posjetu!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |