Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa pojasnit ću. Obično u Split idemo uz more iz Rijeka, a tamo živi muževa kćerka (ovo mi je drugi muž, pa zajedno imamo četvoro djece-dvije moje cure i njegovo dvoje sina i kćer). Kako obično od nje idemo u vikendicu, koja je kraj Josipdola koristimo tu cestu preko Klisa, preko Knina, ili pak preko Drniša, pa usput obilazimo neka nova mjesta, koj još nismo vidjeli. Kako volimo putovati, a nigdje nam se ne žuri jer smo penzići, uživamo razgledati krajolike i mala mjesta. Tako smo recimo lani posjetili Čavoglave - prijatelji i djeca su umrli od smjeha kad smo im pokazali slike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Triša ![]() nekako mi je čudan taj put od Rijeke preko Splita u Liku ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Osteospermumi imaju baš lijepi pozadinu...kutak za cvjetni predah...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris sve je počelo, svaki dan nešto izviri, osteospermum je predivan, mislim da je ono malo bijelo snježnica ili iberis, ako se ne varam. Klis će biti zadovoljan izgledom tvog vrta, a imi ćemo zaviriti u njega kad idemo iz Splita preko Klisa za vikendicu u Josipdol.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
na sve strane niče sjeme....ako to sve naraste moči ću cijeli Klis opskrbiti sa cvijećem
![]() Silvekini narcisi i astre niču...bit će ih ko u priči samo dragoljube i mirisne grahorice ne vidim - a valjda će se i oni pojaviti |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hajde mi reci, pošto ti nađeš uvijek super stranice, da li se ona stranica može prebaciti na njemački??? I onu stranicu za slike što si mi dala sam morala prebaciti na njemački, engleski mi na žalost nije najbolji!!!
Hvala,
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris, samo da te utješim i ja sam napravila istu grešku kao i ti.Uredno sve posadila, a ništa popisala, ali nema veze, jer mi se čini da od toga neće biti ništa!!! |
|
![]() |
|
eh večeras mi pobjegao autobus...sutra ću
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ajd' skokni do mene u Slavoniju, imam cijelu grabovu šumu, a koliko mladica ispod drveća...
|
|
![]() |
|
aha...forzicija je već na spisku a sad dodajem i japansku jabuku :)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sad ti cvate forzicija i japanska jabuka(dunja), i magnolija. S prvima dvjema skoro nikakvog posla, osim posaditi i obrezati.
|
|
![]() |
|
Pa Iris trebao bi negdje biti kalendar, što sve cvate, kada i gdje, jer nije isto u Pruimorju i na kontinentu, ja bih isto željela uvijek u vrtu imati nešto cvjetajuće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ovih zadnjih nekoliko dana posijala skoro svo cvijeće što sam dobila i kupila
ostale još dalije, ukrasni kukuruz i tikvice jučer sam se borila sa busenjem trave po mom lošem travnjaku :( zaključila da mi nedostaje cvijeća i grmića koji cvatu u ovo vrijeme pa to moram riješiti do iduće godine prijedlozi su dobrodošli zanima me nezahtjevno grmlje koje lijepo cvijeta u ovo doba godine ajmo .... prijedlozi !!!???! a danas pada kiša i zato odmaram :) |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Lana ti bi stalno nešto papala
![]() |
|
![]() |
|
može...al dok ti stigneš bit će vrijeme večere :)
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
mogu ja doć na ručak, baš mi se papa tako nešto
![]() |
|
![]() |
|
hehe....pa i ja al mi volimo variva pa mi je to super
![]() eno kuha se neka vrsta đuvađa....svo povrće koje sam našla u frižideru i komadić mesa ![]() p.s. slike drveća sam stavila na idenfikaciju |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |