Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 89> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni dode da stvarno odustanem od svega.... i od nakita i od salveta
![]() ponekad obicno pismo stigne u roku 2-3 dana a sad ni prporucena posiljka nikako ne dolazi! a sto je najgore svi smo doma,da je makar obavjest za podizanje u sandučiću pa hajde,nego ni to..... salvetice su poslane: branka202,esmeralda,monna-1,Danci27,saara,javite ovde ili na pp kad dode |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
franjica, draga pa ti si mi blizu, ono a da navratim na kofein pa ti donesem to osobnom dostavom :)
poslane salvetice esmeraldi 2. dio, rose i sunceri 2. dio.
hippy donesem u ceprtak, bubach ocekujem (okviri su isto tu), jassi bum dostavila ovaj tjedan, franjicin odgovor ocekujem :)
eto curke to bi bilo to. preporuceno je sve islo pa ocekujte papirice ili postara :) hugs ;)
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Rose,ako ti nije daleko pošta,otvori si PP u pošti i sama svaki dan pokupi poštu.Ne znam kako to ide,trebalo bi vidjeti na pošti.Ili da ti u firmu dolazi.Smisli neki drugi način jer je očito da ti poštar ne valja.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ni meni nije jasno puno toga..... cleo mi posalje salvete koje joj se vrate jer je primatelj nepoznat? :eek: jassi posalje preporuceno od salveta ni traga... jos postar kaze vrag ce ti ga znat? ja lani nikako nisam dobila ni nakit u rqazmjeni i to 2 posiljke,jos mi zena poslala zamjenski kad vec nisam dobila onaj koji mi je trebao doć pa ni toga.... uglavnom poslano je 3 koverte s nakitom,no nikad ih dobila nisam.... sad ti razumi ovu postu!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
vjerovatno ovisi tko je u smjeni........a mozda rose ima malog psa.....jer da nisam izasla iz kuce.....ne bih spasila postu od cleo.....moj se atos oko kuce setao s njenom posiljkom jer je glupi postar ostavio dole ispred vrata......kao preveliko da stane u sanducic...ali zato moze stati na sanducic....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve koje sam slala do sad,a bilo ih je jako,jako puno,jer nisam samo salvete neko i cvijeće i sl,sve je stiglo osim za Rose.I jednom mi nije neko sjeme prošlo carinu za BiH no od druge je.Tako da mislim da je možda ipak problem najveći kod njene pošte.
|
|
![]() |
|
ni meni nije jasno.....mozda se netko od postarica bavi decoupageom....pa ne isporucuje kad skuzi da su salvetice...
![]() a ja sam osam paketa posla istovremeno....a vidi ti....rose prva primila...zar nije cudno....a drugi nitko jos.....ma ....ja ne kuzim bas.....ama |
|
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
da, i meni nije jasno kaj delaju s kovertama
|
|
![]() |
|
Samo da velim da su salvete pripremljene no nisu poslane jer nisu imali velikih kuverta na pošti
![]() Još nešto,Rose,mislim da bi trebala otići na poštu i vidjeti šta se to dešava.Ok,zna zakazati pošta i izgube se neke pošiljke,no kod tebe je to malo previše.Izgleda da ti ni moj drugi paket nije došao,jer nisi javila,a treći ti ne mogu slati jer više tih salveta sa leptirima nemam.Mislim da je vrijeme da pogledaš šta se to dešava.Ok,obična pošiljka,no tebi ni preporučene ne dolaze...nešto ne valja
![]() |
|
![]() |
|
franjek kad dojdeeeessssss??? ocem i ja morske motiveke, kod mene nejdes leptireka i cvetjaaaaa
o lea placam i te kako , bez brigice, ma daj reci dva puta sam slala, i svaki put si stavim kvacicu na popis i nije stiglo...grrrr
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ninočkica prosim fino ako još ima koji šafranek i leptirek da mi ga pošalješ
Danas poslala veeeliku bijelu kovertu punu morskih motiva Iris, Saari u Dubrovnik malo plavog cvijeća i Ivonici malo barbika i sličnih salvetica pa molim da mi se javite je li stiglo!
|
|
![]() |
|
jassi draga....posalji zeni ponovno......ali obicno.......ionako ne placas postarinu....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ok DAL SAM KOME POSLALA KRIVO SALVETE OD ROSE_ CRVENA ALOHA MORSKA I NEKOLIKO MORSKIH SA SKOLJKAMA...LUDA SAM ,DVA PUTA SAM SLALA POSILJKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ROSE SUTRA OPET SALJEM,TRECA SRECA
|
|
![]() |
|
poluditi cu.......
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jao poluditi cu, sad su isle preko firme, dal te cekao kakav papir????? ak tvoj postar nij eostavio obavijest vratiti ce mi se...joj kak sam ljuta.....cek da vidim kad sam slala
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |