Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 48>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 22:50
Blago tebi, uživaš u cvjetovima jasmina....prekrasan je smile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2008 u 23:09
Ok Stefica,Hvala ti najljepsa.. ..sad cekam da procvjetaju jos dvije..i naravno kad me obraduju s svojim cvijetom,slijede slike!! !

Silvek..moj prozor gleda na ovu stranu dvorista gdje je ova vrsta Jasmina..oh,koja ljepota,vjeruj mi!! (inace u dvoristu imamo dvije razlicite vrste Jasmina..)

Hvala Vam..
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 20:36
Eh,odkad nisam nista napisala ovdje ..ali sad je velika borba protiv zime..a izgubila sam i tri biljke ovih dana(bile su u stanu)..bas mi ih je zao! ..ali tako je u zivotu,nesto se izgubi-dok se s druge strane nesto i dobije..

Nego,evo ima i mala prinova.Rijec je o Orchideii Ludisia i nadam se da necu izgubiti i nju ..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 20:39
Nikad nisam imala orhideju, ali ova je zbilja nešto posebno.smile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 20:44
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Nikad nisam imala orhideju, ali ova je zbilja nešto posebno.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot133.gif" height="53" width="64" align="absmiddle" alt="smile78" />

Trisa,da budem iskrena i ja sam ih uvijek samo poklanjala..i nisam imala prilike puno susretati se s ovim tipom orhideje,ali jucer sam naletila na nju i rekoh Nek' mi nesto i cvijeta u ove hladne dane.. ,jer bas mi je zao mojih echeveria sto sam izgubila ..ali eto..

Hvala ti..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:42
smile39prekrasna je orhidejasmile94
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:41
Shasha, ..

A evo i par slika iz dvorista,prekriven snijegom..

Passiflora je jos uvijek zelena:

Sedium je ostao napolju,nezastiscen(nazalost)ali nadam se da ce se oporaviti:

Jasmin je sav prekriven snijegom:

Ruza je u snijegu,a astilbe spava svoj zimski san..na proljece ce ponovo izrasti :

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 17:08
meni je ova zimska idila super samo na slikama
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:41
Slike su super. Idila jest, ali dzomba nema ljepših od tvojih sličica kad biljke nisu pokrivene, kad cvatu. 
Malo me uhvatila jeza kad sam danas gledala moje biljčice. Potamnile, omekšale ...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 20:37
I ja sam danas Hoya kontrolisala moje biljke u stakleniku..Aptenia Cardifolia je omeksala,kao sto i ti kazes za svoje biljke,i bas mi ju je bilo zao..ali se nadam da necemo vise ici ispod minusa..barem ne ispod -2 ...Ali s druge strane su me obradovale Pelargonije I Ciklamini,jos uvijek cvijetaju.. sto se tice kucnog cvijeca..Hebe je pokrivena snijegom,danas sam gledala-izgleda da joj to nesmeta puno,lijepa je...Anthurium mi nije bas u najboljem stanju..zute mu liske, imaju neke fleke,smedje,na liskama..

Ali slazem se s tobom u potpunosti,Ljepsi su u cvatu !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 21:13
dzomba pregledala sam sve tvoje biljke i oduševljena sam.Sve je tako zdravo i bujno.Veronika se isto i meni jako sviđa i nadam seda ću je pronaći.Je li koristiš neku hranu za svoje cvijeće.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 21:19
Originalno poslano od člana nuna nuna napisao:

dzomba pregledala sam sve tvoje biljke i oduševljena sam.Sve je tako zdravo i bujno.Veronika se isto i meni jako sviđa i nadam seda ću je pronaći.Je li koristiš neku hranu za svoje cvijeće.

Hvala ti nuna..iz kojeg dijela si Bosne i Hercegovine,ako mogu pitati ?

A sto se tice mog cvijeca..koristim tecno gnojivo,ovisno o cvijetu..tako da ih imam vise vrsta, kucno cvijece jednom godisnje ocistim pivom..ako se pojavi neka bolest na cvijetu,ocistim s alkoholom-ako se je bolest prosirila-koristim sprej i to je to..i naravno,Puno ima tepam i cistim ih non-stop od suhog lisca.. !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 16:07
sve ti je lijepo ali jasmini i ludisija su mi najljepši. Nigdje da je nabavim a ima takvo krasno lišće,poput baršuna,jel da?
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:57
Liske su joj prelijepe...i bas zbog toga,dosta raje je kupuje jer cackajuci po netu vidjoh da ne procvjeta bas kod svih..ja sam je vec kupila s cvijetom..ali raja se zadovolji i sa ljepotom njene liske,jer bas je neobicna! ..a sto se tice Jasmina..hvala ti,nosimo isto ime pa nam fino zajedno    !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 23:11
Ti Dzomba uvijek imaš nešto ineresantno, ova orhideja je nešto prekrasno.
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:07
Dzo imaš prekrasno ime
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 16:45
Dzomba,smile141 imaš lijepu kolekciju sukulenata i kaktusa, a i cvijetnice su ti super. Ja sam još kao djevojčica počela skupljati kaktuse, pa onda i sukulente i kada sam se udala svi su samnom doputovali iz Slavonije. Ali kada je MPS bio beba, pomalo sam se rješavala kaktusa i nažalost nemam više ništa, osim Božićnog i Uskrsnog kaktusa. A tvoji su prekrasni. Paprat mi je također vječita patnja, ali ju ne uspijevam održati. Prekrasan mi je žuti jasmin, volim grmlje koje cvjeta kada gotovo sve ostalo spava.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 18:25
Zbilja kako je netko već rekao "zimska idila". Moja je heba predivna, a i jasmin se drži, ali tvoj pod snijegom - predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 22:30
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ti Dzomba uvijek imaš nešto ineresantno, ova orhideja je nešto prekrasno.

Lantana,tvoji komplimenti me uvijek jako obraduju ..Veceras sam vidjela jos jedan neobican cvijet..nisam se susretala s njim do sad..a i nesjecam se da sam ga vidjala na Forumu..ali nije mi izgledao 100 % zdrv pa ga ne kupih.. mozda sam pogrijesila,mozda je zbog ove zime bio onako malo "osamucen" ali eto na kraju ga nisam kupila...

Hvala Ti !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 22:32
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Dzo imaš prekrasno ime

..a nekad si mu zvali i Dzo..i bas si me obradovala/o sto si ga opet spomenula/p..

Hvala!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.