Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 48> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blago tebi, uživaš u cvjetovima jasmina....prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ok Stefica,Hvala ti najljepsa..
![]() ![]() Silvek..moj prozor gleda na ovu stranu dvorista gdje je ova vrsta Jasmina..oh,koja ljepota,vjeruj mi!! ![]() Hvala Vam.. ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Eh,odkad nisam nista napisala ovdje
![]() ![]() Nego,evo ima i mala prinova.Rijec je o Orchideii Ludisia i nadam se da necu izgubiti i nju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nikad nisam imala orhideju, ali ova je zbilja nešto posebno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Trisa,da budem iskrena i ja sam ih uvijek samo poklanjala..i nisam imala prilike puno susretati se s ovim tipom orhideje,ali jucer sam naletila na nju i rekoh Nek' mi nesto i cvijeta u ove hladne dane.. ![]() ![]() Hvala ti.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Shasha,
![]() A evo i par slika iz dvorista,prekriven snijegom.. Passiflora je jos uvijek zelena: ![]() Sedium je ostao napolju,nezastiscen(nazalost)ali nadam se da ce se oporaviti: ![]() ![]() Jasmin je sav prekriven snijegom: ![]() Ruza je u snijegu,a astilbe spava svoj zimski san..na proljece ce ponovo izrasti ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
meni je ova zimska idila super samo na slikama
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Slike su super. Idila jest, ali dzomba nema ljepših od tvojih sličica kad biljke nisu pokrivene, kad cvatu.
Malo me uhvatila jeza kad sam danas gledala moje biljčice. Potamnile, omekšale ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
I ja sam danas Hoya kontrolisala moje biljke u stakleniku..Aptenia Cardifolia je omeksala,kao sto i ti kazes za svoje biljke,i bas mi ju je bilo zao..ali se nadam da necemo vise ici ispod minusa..barem ne ispod -2 ...Ali s druge strane su me obradovale Pelargonije I Ciklamini,jos uvijek cvijetaju.. sto se tice kucnog cvijeca..Hebe je pokrivena snijegom,danas sam gledala-izgleda da joj to nesmeta puno,lijepa je...Anthurium mi nije bas u najboljem stanju..zute mu liske, imaju neke fleke,smedje,na liskama..
Ali slazem se s tobom u potpunosti,Ljepsi su u cvatu !! ![]() |
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
dzomba pregledala sam sve tvoje biljke i oduševljena sam.Sve je tako zdravo i bujno.Veronika se isto i meni jako sviđa i nadam seda ću je pronaći.Je li koristiš neku hranu za svoje cvijeće.
|
|
![]() |
|
Hvala ti nuna..iz kojeg dijela si Bosne i Hercegovine,ako mogu pitati ![]() A sto se tice mog cvijeca..koristim tecno gnojivo,ovisno o cvijetu..tako da ih imam vise vrsta, kucno cvijece jednom godisnje ocistim pivom..ako se pojavi neka bolest na cvijetu,ocistim s alkoholom-ako se je bolest prosirila-koristim sprej i to je to..i naravno,Puno ima tepam i cistim ih non-stop od suhog lisca.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je lijepo ali jasmini i ludisija su mi najljepši. Nigdje da je nabavim a ima takvo krasno lišće,poput baršuna,jel da?
|
|
![]() |
|
Liske su joj prelijepe...i bas zbog toga,dosta raje je kupuje jer cackajuci po netu vidjoh da ne procvjeta bas kod svih..ja sam je vec kupila s cvijetom..ali raja se zadovolji i sa ljepotom njene liske,jer bas je neobicna!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ti Dzomba uvijek imaš nešto ineresantno, ova orhideja je nešto prekrasno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Dzo imaš prekrasno ime
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dzomba,
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zbilja kako je netko već rekao "zimska idila". Moja je heba predivna, a i jasmin se drži, ali tvoj pod snijegom - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana,tvoji komplimenti me uvijek jako obraduju ![]() ![]() Hvala Ti !! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Hvala!! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |