Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kompletić je predobar... baš onako... pink...za princezu...melem za oči majci koja ima samo sina... :)
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nato, oprosti na zakašnjeloj zahvali, malo sam bila u gužvi pred Pulu i eto...nije izlika, ali ne stigoh na sve
![]() ![]() ...ovaj kompletić je na istim maleckim stvarčicama, samo u drukčijim bojama i motivima...
![]() ![]() ![]() ![]() ...kad smo već kod dotjerivanja, uredila sam malo i neke drvene četke za odrasle, a ova prva nježno zelenkasta s romantičnom ružicom prva je stvar koju sam uopće prodala na HMF-u u Puli....ljudi vole praktične stvari...
![]() ![]() ![]() ![]() ...a ovu sam čak tamo morala napraviti jer je jedna curica duge kose baš takvu poželjela...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a evo i nekoliko novih kutijica...malo klasike kako ju ja vidim...
![]() ![]() ![]() ![]() ....pa malo romantike...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...ovaj prekrasni motiv s violinom zahvaljujem divnim ljudima s ovog foruma koji nas opskrbljuju tim divotama
![]() ...još romantike...
![]() ![]() ![]() ...i na kraju nešto za ljubitelje čaja...
![]() ![]() ![]() ![]() ...ovi kineski simboli imaju i svoje značenje, a posloženi su redom kako se gleda u kutijicu - sjever (gore), jug (dolje), istok (desno), zapad (lijevo) i sama sam napravila šablonu iz jedne knjige o kaligrafiji i potunkala zlatnom akrilnom bojom na kraju priče....
|
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma šta reći....kapa dolje majstore
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nije te dugo bilo, ali je zato povratak u velikom stilu.
Kako je bilo u Puli?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim da neću moći nikada biti tako elokventna kao ti u opisivanju radova, ali mislim da je dovoljno reći WOW! Iliti da to potkrijepimo vizualno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() @ElzaBuba
![]() @Kaća
![]() @Izzy draga
![]() ...svima velike puse
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
totalna velemajstorica, kutije su remek-djela, crni pojas treći dan...
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ja sam toliko ocharana, oooooooooooooooooocharana da zaista ne bih mogla izdvojiti samo kutiju za chaj koja je uradjena stilom koji ja volim...no svi ostali radovi su toliko prelepi, pedantni, savrsheno ukomponovani!
Zhao mi je shto one velike chetke za kosu nisu poslikane i sa prednje strane, zanima me kako si sredila taj prelaz, no drugi put :) Skidam ti kapu majstorice! :) |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jeeeeee...evo je ...jupiiii.... Ah...divote...vrtim ovaj kotačić na mišu dođem do kraja pa opet na početak....i tako preko nekoliko puta...neznam uopće izdvojiti ...prekrasne crno bijele kombinacije...kutije...da stvarno je ova za čaj posebna...a najposebnija mi je ideja sa stranama svijeta.
Ona ljubičasta ...opet na svoj način...
![]() ...o kako je dobro vidjeti te opet...tra la la
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je ludilon od radova! Ne znam šta je bolje, četke, kutije, kompletić, ma šta uopće reči
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
definitivno ostavljena bez teksta , a to se rijetko događa!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ja, Lluvia, kao zakleta ljubiteljica kutija, ona koja se nagledala svih vrsta, dezena i velicina, na svim mogucim i pomalo nemogucim mjestima, proglasavam tebe, Primavera, Primamajstoricom za kutije.
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera meni je sve prekrasno, koji skladi i boje, majstorice
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() Draga naša dočekali smo te konačno.
Sve mi je kao i uvijek lijepo, ali jednostavno sam "pala" na ove kutije!!!
Motivi odlični, izrada perfektna, inspiracija izuzetna : ukupni dojam savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |