Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 20:26
Nakon zvonjave otvorih vrata, ono poštar.
Dobila sam paket od Lantane.
Sreći i veselju nije bilo kraja.
Evo sadržaja paketa:

Lantana, hvala ti najljepša.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:05

Baš sam se razniježila večeras. Mislim da su slike rekle sve. Bravo za Lantanu!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:08
Mirisi i okusi mediterana, prekrasno
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:19
Htjela sam ti samo poslati malo "pozitivne energije" da nam čim prije ozdraviš Wink
život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 22:24
Ovakvo nešto ima da liječi i neizlječivo .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 22:26
Ma prekrasno stvarno nema se šta reći . Ja sam rekla i tako će i biti to je naša -Kraljica-Foruma . Svaka čast -legendosmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 07:16
Divota od darova, iznenađenja i prijateljstva!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 15:06
Predivan paket, bravo i za tebe i za Lantanu..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 00:32
Prekrasani pokloniClap.
Sretan Božić!smiley465.gif
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 07:00

Bravo za Lantanu.

Pa reci Sara zar uz ovakve prijatelje čovjek ne može nego biti veseo i dobrog raspoloženja i potisnuti sve ružne stvari u zapećak.

Sad u kupovinu vaza i zemlje. Posadi, zatrpaj stan i hodnik (al' napiši cedulju: molim zatvarati prozor!Wink) i imaš početni "kapital" za tvoj vrt u Senju!Clap

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 09:22
Prekrasno Clap!
Može mi netko reći kako se zove ova biljka sa žutim bobičastim cvijetićima? A što mogu kad sam znatiželjna Embarrassed!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 10:30

Ivna, mislim da je pacifička krizantema jer je imeni Lantana isto  paket poslala ap ju imam i ja! Nadam se da će mi sve to u podrumu opstati!

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 10:53
Prekrasna je ,nadam se da ću ju moći na proljeće užicati od nekog tko ima viška EmbarrassedWink.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 15:29
Sretan Božić smile169-i sad vidim koga treba na proljeće da opeljašim za cvijeće
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:41
Danas uređeno cvijeće na stubištu .

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:53
prekrasno ti je cvijeće lijepo, bujno, zeleno....vidi se da je gajeno sa ljubavi i pažnjom smile57
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:58

Moja nova cimbi prije i poslije Lukine intervencije

Mi smo na balkonu

Procvao jaglac u žardinjeri ispred zgrade

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:04
joj predivno RS, za svaku pohvalu i vanjsko i "unutarnje" cvijeće-vidi se da je maženo i paženo. Luka se stvrano "potrudio" oko latica,Tongue sličan slučaj imam ja oko svojih Pala-nekoliko puta su završavale na podu-posljedica? Samo jedan natučeni list, hvala bogu pupovi su još na mjestu....
Lp!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:22
Ima toga puno i imala si što uređivati.
Krasno ti je cvijeće, meni su posebno dragi oni sedumi s balkona.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:32
Auu Sara pa tu ima čudo pitara, treba sve to zaliti i srediti. Onaj visoki kaktus ti je super Clap. A Luki moraš oprostiti, on te htio razveseliti...Wink
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.