Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakon zvonjave otvorih vrata, ono poštar.
Dobila sam paket od Lantane. Sreći i veselju nije bilo kraja. Evo sadržaja paketa: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lantana, hvala ti najljepša. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš sam se razniježila večeras. Mislim da su slike rekle sve. Bravo za Lantanu! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mirisi i okusi mediterana, prekrasno
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Htjela sam ti samo poslati malo "pozitivne energije" da nam čim prije ozdraviš
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovakvo nešto ima da liječi i neizlječivo
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno stvarno nema se šta reći . Ja sam rekla i tako će i biti to je naša -Kraljica-Foruma . Svaka čast -legendo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divota od darova, iznenađenja i prijateljstva!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan paket, bravo i za tebe i za Lantanu..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasani pokloni
![]() Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo za Lantanu. Pa reci Sara zar uz ovakve prijatelje čovjek ne može nego biti veseo i dobrog raspoloženja i potisnuti sve ružne stvari u zapećak. Sad u kupovinu vaza i zemlje. Posadi, zatrpaj stan i hodnik (al' napiši cedulju: molim zatvarati prozor! |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno
![]() Može mi netko reći kako se zove ova biljka sa žutim bobičastim cvijetićima? A što mogu kad sam znatiželjna ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ivna, mislim da je pacifička krizantema jer je imeni Lantana isto paket poslala ap ju imam i ja! Nadam se da će mi sve to u podrumu opstati! |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasna je ,nadam se da ću ju moći na proljeće užicati od nekog tko ima viška
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sretan Božić
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Danas uređeno cvijeće na stubištu .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno ti je cvijeće lijepo, bujno, zeleno....vidi se da je gajeno sa ljubavi i pažnjom
![]() |
|
![]() |
|
![]() Moja nova cimbi prije i poslije Lukine intervencije
![]() ![]() Mi smo na balkonu
![]() ![]() Procvao jaglac u žardinjeri ispred zgrade
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj predivno RS, za svaku pohvalu i vanjsko i "unutarnje" cvijeće-vidi se da je maženo i paženo. Luka se stvrano "potrudio" oko latica,
![]() Lp!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima toga puno i imala si što uređivati.
Krasno ti je cvijeće, meni su posebno dragi oni sedumi s balkona. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Auu Sara pa tu ima čudo pitara, treba sve to zaliti i srediti. Onaj visoki kaktus ti je super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |