Pachira - Money tree |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
vida7hr ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i da, ako nekoga zanima, u novom centru kalia ima prekrasnog cvijeca i prekrasnih primjeraka pachire.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vidjela sam da se takvi primjerci prodaju pod nazivom pachira- a za detaljnije informacije će se javiti netko drugi- meni je u datom trenutku bio preskup da ga kupim- do slijedeće prilike uživam u vašima
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Mojoj pachiri nema spasa, sve sam napravila po savjetima, a njoj i dalje listovi šarene i otpadaju, i još ih je malo ostalo. Baš mi je žao, kakva je krasna bila.
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Da li netko od vas drži pachiru vani preko ljeta?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Moja stara velika je vec odavno uginula i mlada je krenula sa njenim stopama, polako umire, listovi opadaju.
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Fatka jesu li ti se i stabljike osušile, ili su samo listovi otpali?
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Prvo listovi posli zuti i opadati i stabljke su se osusile totalno.Prskala sam, drzala je na svijetlom mjestu i vise ne znam sta je sa njom.Vise nikada ju necu kupiti, hem je skupa hem me razocaralo.
|
|
![]() |
|
vida7hr ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 103 |
da se nadovezem, vi tu pisete da ju zalijevate jednom tjedno, a na onoj markici koja dodje s cvijetom pise da ide malo vode u tri tjedna. mozda je tu bio problem. LP
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja svoju pashiru zalijem u 15 dana jednom,zimi manje,al sad kako toplije malo više vode joj dam...I super je..
|
|
![]() |
|
prodajem, dajem, sve po dogovoru svoju pachiru. jako je lijepa i zdrava, puna je mladih izdanaka, ali sam se zeznula jer stan mi je krcat, prekrcat s tim cvijecem i moram to malo prorijediti. pa ako je netko zainteresiran.. zivim u zagrebu, na kneziji.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
pregledavajući aktivne teme naišla sam na ovu temu.Moram priznati ne znam koja je to biljka.Možda sam je i vidijela ali po imenu ne znam.Stavite koju sliku za prepoznavanje......
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa na prvoj stranici imas...prva slika...a i kasnije se pojavljuju slike...imala sam je godinu dana, a onda je iz čista mira odbacila listove i uginula...lova me bas nije htjela...čak mi se cini da mi je poslije nje nesto bolje i krenulo po tom pitanju
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Frida hvala na brzom odgovoru.Ova tema ima 11 stranica pa nisam sve pregledala, ali sad jesam pa sam naišla na slike.Moram priznati da ne znam za tu biljku,nisam je do sada snimila,ali možda me zaintrigira zbog svog imena....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ovo moram podijeliti s vama... moja pachira je skroz podivljala s krosnjom i nije mi se svidio oblik pa sam cijelu krosnju posjekla prije nekih 3 tj i vec sad ima 10 pupica mladica :)))
|
|
![]() |
|
Vida7hr, koliko često ti zalijevaš svoju pashiru, i koliko otprilike vode uliješ. Ja sam moju stavila do prozora i izgleda da je prije imala premalo svjetla, sada su se počeli pojavljivati novi listići, ali još uvijek nisam sigurna je li se potpuno oporavila i bojim se da ne propadne, tako da još nisam sigurna kakva joj njega treba.
|
|
![]() |
|
joooj, ja doslovno zaboravim na nju jer je u drugoj sobi pa je zalijem svakih 3-4 tjedna po cca 2 dcl vode.
|
|
![]() |
|
sretno s tvojom pachirom! moja frendica je ima u jakom hladu i zato se nije pomakla u rastu od kad ju je kupila, ali je isto prekrasna.
|
|
![]() |
|
Znači tako rijetko, ja sam negdje svakih 10-ak dana, a sad ću i ja prorijedit zalijevanje.
|
|
![]() |
|
evo, vec su se formirali listici, a prije koji dan sam napisala da su nikli pupici. stvarno ne vjerujem kolko brzo i ludo raste :))
|
|
![]() |
|
Neva ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 94 |
Samo da unesem kratku opasku u vezi pachire i sunca. Primijetila sam da joj listove, kao sto i kazu, przi direktno sunce, medjutim izgleda da joj ono koje je filtrirano kroz zatvoren prozor uopce ne smeta.
|
|
Konacno sam pronasla mjesto na kojem blistam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |