Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pachira - Money tree
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pachira - Money tree

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
Korisnik
Poruka
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:54
i da, ako nekoga zanima, u novom centru kalia ima prekrasnog cvijeca i prekrasnih primjeraka pachire.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 21:19
vidjela sam da se takvi primjerci prodaju pod nazivom pachira- a za detaljnije informacije će se javiti netko drugi- meni je u datom trenutku bio preskup da ga kupim- do slijedeće prilike uživam u vašimaWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 13:50
Mojoj pachiri nema spasa, sve sam napravila po savjetima, a njoj i dalje listovi šarene i otpadaju, i još ih je malo ostalo. Baš mi je žao, kakva je krasna bila.
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 08:41
 Da li netko od vas drži pachiru vani preko ljeta?
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 14:07
Moja stara velika je vec odavno uginula i mlada je krenula sa njenim stopama, polako umire, listovi opadaju.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 15:14
Fatka jesu li ti se i stabljike osušile, ili su samo listovi otpali?
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 16:15
Prvo listovi posli zuti i opadati i stabljke su se osusile totalno.Prskala sam,  drzala je na svijetlom mjestu i vise ne znam sta je sa njom.Vise  nikada ju necu kupiti, hem je skupa hem me razocaralo.
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 19:13
da se nadovezem, vi tu pisete da ju zalijevate jednom tjedno, a na onoj markici koja dodje s cvijetom pise da ide malo vode u tri tjedna. mozda je tu bio problem. LP
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 20:22
Ja svoju pashiru zalijem u 15 dana jednom,zimi manje,al sad kako toplije malo više vode joj dam...I super je..
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 13:09
prodajem, dajem, sve po dogovoru svoju pachiru. jako je lijepa i zdrava, puna je mladih izdanaka, ali sam se zeznula jer stan mi je krcat, prekrcat s tim cvijecem i moram to malo prorijediti. pa ako je netko zainteresiran.. zivim u zagrebu, na kneziji.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 23:05
pregledavajući aktivne teme naišla sam na ovu temu.Moram priznati ne znam koja je to biljka.Možda sam je i vidijela ali po imenu ne znam.Stavite koju sliku za prepoznavanje......smile143
sutra je novi dan
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 23:13
Pa na prvoj stranici imas...prva slika...a i kasnije se pojavljuju slike...imala sam je godinu dana, a onda je iz čista mira odbacila listove i uginula...lova me bas nije htjela...čak mi se cini da mi je poslije nje nesto bolje i krenulo po tom pitanju Big%20smile
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 23:34
 Frida   hvala na brzom odgovoru.Ova tema ima 11 stranica pa nisam sve pregledala, ali sad jesam pa sam naišla na slike.Moram priznati da ne znam za tu biljku,nisam je do sada snimila,ali možda me zaintrigira zbog svog imena....smile127
sutra je novi dan
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 16:42
ovo moram podijeliti s vama... moja pachira je skroz podivljala s krosnjom i nije mi se svidio oblik pa sam cijelu krosnju posjekla prije nekih 3 tj i vec sad ima 10 pupica mladica :)))
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 12:12

Vida7hr, koliko često ti zalijevaš svoju pashiru, i koliko otprilike vode uliješ.

Ja sam moju stavila do prozora i izgleda da je prije imala premalo svjetla, sada su se počeli pojavljivati novi listići, ali još uvijek nisam sigurna je li se potpuno oporavila i bojim se da ne propadne, tako da još nisam sigurna kakva joj njega treba.
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 12:49
joooj, ja doslovno zaboravim na nju jer je u drugoj sobi pa je zalijem svakih 3-4 tjedna po cca 2 dcl vode.
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 12:50
sretno s tvojom pachirom! moja frendica je ima u jakom hladu i zato se nije pomakla u rastu od kad ju je kupila, ali je isto prekrasna.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 13:24
Znači tako rijetko, ja sam negdje svakih 10-ak dana, a sad ću i ja prorijedit zalijevanje.
Na vrh
vida7hr View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vida7hr Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:26
evo, vec su se formirali listici, a prije koji dan sam napisala da su nikli pupici. stvarno ne vjerujem kolko brzo i ludo raste :))
Na vrh
Neva View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 94
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Neva Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 08:40
Samo da unesem kratku opasku u vezi pachire i sunca. Primijetila sam da joj listove, kao sto i kazu, przi direktno sunce, medjutim izgleda da joj ono koje je filtrirano kroz zatvoren prozor uopce ne smeta.
Konacno sam pronasla mjesto na kojem blistam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.