Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 55> |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sue, svaka čast za kuglice
![]() morat ću to raditi dogodine tea, negdje sam pitala slikicu kukuruza, al nisam vidila da je stavljeno pod ovu temu |
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
biti će uskoro nova, ne brini.... |
|
![]() |
|
Afrodita ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Daj pošalji Sliku i mene zanima kako to izgleda!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Moji kukuruzi bolje izgledaju nego pšenica...
![]() Uslikam ih na Božić, pa da vidite i zašto!!! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovako moje izgleda,jedan dio,druga je u sobi pa nisam slikala.
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Jao pa svima vama pšenica izgleda bajno!!! izgleda da cu ja imati najgoru godinu jer mi nije žito bajno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
evo mog uratka od jučer
nisam stigla sinoć skidati slike pa sam sada stala to napraviti
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
u nedostatku vremena, to je to
danas opet letim, papica u povodu krštenja i još jedan dječji rođendan
joj joj kako mi se nagomilalo pred Božić ove godine
|
|
![]() |
|
evo i nešto ispod bora
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Evo stiže i kukuruz i pšenica
![]() |
|
![]() |
|
predivno Teak
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš kukuruz izgleda interesantno!!!
A i alkemičar tvoji ukrasi!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ma sve super samo što kukuruz izgleda treba posaditi početkom prosinca, prije pšenice jer ipak sporije raste.
Ali sad znam pa ću nagodinu uraniti. |
|
![]() |
|
Uskoro ćeš vidjeti moga, pa... možemo si iskustvo prenjeti!!!
Ja sam na Luciju zasadila, ali u zemlju stavila 6 zrna direktno... ti su prerasli već klip, a sada tek izrastaju ovi od klipa...! ![]() A, izgleda da moj još sporije raste jer je domaći!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam samo upiknula klip, bez dodataka sa strane, ali dogodine ću ja to ranije.
|
|
![]() |
|
Evo i moje kuruze!!!
![]() ![]() Tea, vidiš ovi visoki su od kuruze zasađene u samu zemlju - par zrna, a ovi niski su iz samog klipa!!! U tome je velika razlika... Ovaj klip ima okruglo zrno, ako bolje pogledaš, a tvoj je udubljen unutra tj. to je hibrid!!! Zato ja ovog zovem domaći... ne samo po boji već i po obliku zrna, a mnogi broje koliko redova na klipu imaju zrna, pa po tome se vidi jeli domaći tj. ekološko sjeme ili hibrid!!! Ipak sam ja mlinareva unuka!!! ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo kako je danas izgledala moja pšenica
![]() |
|
![]() |
|
vendela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Evo i jos jednog detalja kodmene:
![]() maleni je ali za veci ni nemam mijesta |
|
![]() |
|
vendela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
a samo da dodam da su ideje zaista zanimljive i naravno svaki je rad za sebe lijep
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |