Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 55>
Korisnik
Poruka
Arwen View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arwen Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 01:37
Sue, svaka čast za kuglice smile227
 morat ću to raditi dogodine

tea, negdje sam pitala slikicu kukuruza, al nisam vidila da je stavljeno pod ovu temu

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 17:59
Originalno poslano od člana Arwen Arwen napisao:

tea, negdje sam pitala slikicu kukuruza, al nisam vidila da je stavljeno pod ovu temu

biti će uskoro nova, ne brini....
Na vrh
Afrodita View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 64
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Afrodita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2007 u 21:23
Daj pošalji Sliku i mene zanima kako to izgleda!!!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 01:08
Moji kukuruzi bolje izgledaju nego pšenica... smile39

Uslikam ih na Božić, pa da vidite i zašto!!! smile187
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 07:42
Ovako moje izgleda,jedan dio,druga je u sobi pa nisam slikala.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 09:20
Jao pa svima vama pšenica izgleda bajno!!! izgleda da cu ja imati najgoru godinu jer mi nije žito bajno smile220
NIsma izgleda dobro pratio vase savjete... nagodinu cu morati kod vas na tecaj smile178
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 15:05
evo mog uratka od jučer
nisam stigla sinoć skidati slike pa sam sada stala to napraviti
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 15:06
u nedostatku vremena, to je to
danas opet letim, papica u povodu krštenja i još jedan dječji rođendan
joj joj kako mi se nagomilalo pred Božić ove godine
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 15:07
evo i nešto ispod bora
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 18:26
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 18:34
Evo stiže i kukuruz i pšenica

Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 19:09
predivno Teak
Clap
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 19:09
Baš kukuruz izgleda interesantno!!!

A i alkemičar tvoji ukrasi!!! smile55
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 19:58
Ma sve super samo što kukuruz izgleda treba posaditi početkom prosinca, prije pšenice jer ipak sporije raste.

Ali sad znam pa ću nagodinu uraniti.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 20:21
Uskoro ćeš vidjeti moga, pa... možemo si iskustvo prenjeti!!!
Ja sam na Luciju zasadila, ali u zemlju stavila 6 zrna direktno... ti su prerasli već klip, a sada tek izrastaju ovi od klipa...! Wink
A, izgleda da moj još sporije raste jer je domaći!!! smile96
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 20:33
Ja sam samo upiknula klip, bez dodataka sa strane, ali dogodine ću ja to ranije.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2007 u 23:25
Evo i moje kuruze!!! LOL

Tea, vidiš ovi visoki su od kuruze zasađene u samu zemlju - par zrna, a ovi niski su iz samog klipa!!! U tome je velika razlika...

Ovaj klip ima okruglo zrno, ako bolje pogledaš, a tvoj je udubljen unutra tj. to je hibrid!!! Zato ja ovog zovem domaći... ne samo po boji već i po obliku zrna, a mnogi broje koliko redova na klipu imaju zrna, pa po tome se vidi jeli domaći tj. ekološko sjeme ili hibrid!!!

Ipak sam ja mlinareva unuka!!! Wink
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2007 u 00:30
 Evo kako je danas izgledala moja pšenica

Na vrh
vendela View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vendela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2007 u 11:54
   Evo i jos jednog detalja kodmene:

maleni je ali za veci ni nemam mijesta

Na vrh
vendela View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vendela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2007 u 11:55
  a samo da dodam da su ideje zaista zanimljive i naravno svaki je rad za sebe lijep

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.