Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Difenbahija - Diffenbachia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Difenbahija - Diffenbachia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2007 u 12:00

Unaprijed se ispričavam što upadam u ovaj post sa svojim pitanjem, ali radi se također o difenbahiji. Naime moja difenbahijica stara 2 godine se odjednom počela sušiti pri dnu stabljike iako su joj listovi lijepi. Ne znam u čemu je problem jer je zalijevam kao i do sada. Što da radim?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ivona View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2007 u 22:10
ps. hvala puno
Na vrh
Ivona View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2007 u 22:10
Sada će i moje da nastradaju
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2007 u 19:54
Uzgajam ih već dugo i po meni je najbolje da ih odma nakon što ih odrazeš staviš u vodu i pustiti će žile a ukoliko je stabljika duža može se odtezati i na još koji dio i staviti u vodu da puste korijenje(neka ne bude kraca od 5 cm.).
I drugi naćin je da stavis ih odma u zemlju ili pak pijesak ii redovito ali umjereno polijevaš, te gornji dio sa listovima redovito orošavaš.
i naravno držati na toplome mjestu.
Na vrh
Cvijetić View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2007 u 19:47
stranica ja imam ovakvu kakva je na najdoljnjoj slici i super je!! tako je zahvlana!
ps. na svu srecu jer bi inace davno bila pokojna.
Na vrh
Cvijetić View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2007 u 19:44
iskreno nemam pojma, imam jednu doma i na polsu ali ih nikad nisam razmnožaala.
Na vrh
Ivona View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2007 u 19:40
kako da razmnožim difenbahiju?? kada da odrežem stablo, dali da cekam da oziljka zaraste ili da ju odmah stavim u posudu s vodom??

unaprijed zahvalna. http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=401&PN=1
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.