Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 41> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Carol vrt ti je tako nestvaro lijep i bajkovit, da se poželim izgubiti u njemu i bar na trenutak, daleko od ne baš tako lijepe svakodnevnice,uživat u njegovom miru i tišini.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prelijepa kombinacija ljiljana i stolisnika u žuto/narandžasto/crvanoj kombinaciji.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Betty, obzirom na sušu koja i tu vlada, prizori više ni izdaleka nisu ovakvi, ali ipak još uvijek dovoljno zelenila za odmoriti okice. Hvala ti na posjeti
![]() |
|
|
![]() |
|
Ljeto je vec skoro proslo, izmjenjivao se izgled vrta, pa evo stavljam par slicica iz lipnja i srpnja
Kameleon Liriope muscari lopoč i vodena salata koja bas ne izgleda reprezentativno u jezercu je i Lobelia Cardinalis rascvjetala se i Oenothera Speciosa "Rosea", dobivena od jedne drage cvjetne prijateljice Echinacee |
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Drage moje, gute Fee, ajama, hvala vam na posjeti.
Neki dan sam krenula sa stavljanje slicica, ali mi je na pola puta sve palo u vodu pa sam odustala. Budem probala sutra. gute Fee, osjecaj se ko doma, a nije ti ni daleko Draga Leona
![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nebi vjerovala , setala sam ti ja opet , skroz od prve pa do zadnje stranice ! Nemam sto drugo reci nego da je kod vas , tebe i Anabistrice meni najljepse !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Cvijece ti je sve odreda prekrasno, baš kao da se prelistava časopis
najljepše uređenih vrtova Europe a možda i svijeta sa svim okruženjem
oko tebe sve si predivno uklopila.
Ovo rece Smail,a ja potvrdjujem ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
carol gdje si-vrt je lijep i cvijetan,ali nema gazdarice s novim slikama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosepala sam se i do tebe malo , htjela sam vidjeti kaj ima novoga .........
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
još jedan vrt gdje sam provela ugodne jutarnje sate
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
doći ću ja i ranije samo ti stavi fotkice
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ruža na zadnjoj slici je prelijepa....Veigela je isto prelijepa....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da znaš svako se malo sjetim tvojeg vrta ili bolje rečeno bregeka, ostao mi je tako u divnom sjećanju, da mi je svaki put zadovoljstvo ovako kroz slike ponovo zaviriti u njega. Posebno mjesto u mojim mislima ima baš tvoj kamenjar oko jezerca, divan je .
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gute Fee,
![]() Monna, hvala ti. Ova ruža je jako stara i mislim da je to, prema karakteristikama, Gloria Day, blue sky, hvala ti, dođi opet kad ljiljani procvatu, pripremili su pupoljke
![]() |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kak je lijepi taj tvoj brijeg pravi ljepotan -jagode su sigurno slatke i sa onim posebnim mirisom - mmmm, ružina lijepota se pojačava sa ovim kapljicama na njoj super fotka
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ruza ti je prekrasna, znas li koja je?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Carol draga , divno je na tvojem brijegu , predivno ! No , ja sam ti to rekla i kad sam bila kod tebe , tvoj brijeg je od rijetke ljepote ! A tek pogled na sve strane naseg predivnog Zagorja !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |