Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali dio zagorskog brega
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali dio zagorskog brega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 41>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 20:38
Majko moja.....ovo je kao razglednica ..

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 09:19
Draga Carol vrt ti je tako nestvaro lijep i bajkovit, da se poželim izgubiti u njemu i bar na trenutak, daleko od ne baš tako lijepe svakodnevnice,uživat u njegovom miru i tišini.
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 23:44
Prelijepa kombinacija ljiljana i stolisnika u žuto/narandžasto/crvanoj kombinaciji.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 23:40
Blue sky, uzivam u ovim ljiljanima Wink

rascvjetana lavanda

Pogled na šumu iz vrta i zalazak sunca za laku noć

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 23:32
Betty, obzirom na sušu koja i tu vlada, prizori više ni izdaleka nisu ovakvi, ali ipak još uvijek dovoljno zelenila za odmoriti okice. Hvala ti na posjeti Hug

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 23:11
Ljeto je vec skoro proslo, izmjenjivao se izgled vrta, pa evo stavljam par slicica iz lipnja i srpnja

Kameleon

Liriope muscari

lopoč i vodena salata koja bas ne izgleda reprezentativno

u jezercu je i Lobelia Cardinalis

rascvjetala se i Oenothera Speciosa "Rosea", dobivena od jedne drage cvjetne prijateljice

Echinacee

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 07:31
Deo ovog lepog i pomalo svežeg letnjeg jutra posvetih tebi i tvom divnom zagorskom bregu.Podsetih se ovog beskrajnog zelenog tepiha i prelepih cvetnih ostrvaca... 

Verujem da je sada ovde raj za okice i sa nestrpljenjem čekam nove prizore...Pozdrav!Heart

The impossible is often the untried.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 00:45
Drage moje, gute Fee, ajama, hvala vam na posjeti.
Neki dan sam krenula sa stavljanje slicica, ali mi je na pola puta sve palo u vodu pa sam odustala. Budem probala sutra.
gute Fee, osjecaj se ko doma, a nije ti ni daleko
Draga Leona Hug

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 23:52
Nebi vjerovala , setala sam ti ja opet , skroz od prve pa do zadnje stranice ! Nemam sto drugo reci nego da je kod vas , tebe i Anabistrice meni najljepse !      

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 06:16
Cvijece ti je sve odreda prekrasno, baš kao da se prelistava časopis najljepše uređenih vrtova Europe a možda i svijeta sa svim okruženjem oko tebe sve si predivno uklopila.
Ovo rece Smail,a ja potvrdjujem  smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 16:09
carol gdje si-vrt je lijep i cvijetan,ali nema gazdarice s novim slikama
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:33
Dosepala sam se i do tebe malo , htjela sam vidjeti kaj ima novoga  .........     
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 09:37
još jedan vrt gdje sam provela ugodne jutarnje sate Tongue
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 20:29
doći ću ja i ranije samo ti stavi fotkiceSmile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 11:44
Ruža na zadnjoj slici je prelijepa....Veigela  je isto prelijepa....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 06:31
da znaš svako se malo sjetim tvojeg vrta ili bolje rečeno bregeka, ostao mi je tako u divnom sjećanju, da mi je svaki put zadovoljstvo ovako kroz slike ponovo zaviriti u njega. Posebno mjesto u mojim   mislima ima baš tvoj kamenjar oko jezerca, divan je . smile78
belica,zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 00:55
gute Fee, smile79,
Monna, hvala ti. Ova ruža je jako stara i mislim da je to, prema karakteristikama, Gloria Day,

blue sky, hvala ti, dođi opet kad ljiljani procvatu, pripremili su pupoljke Wink

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 20:46
kak je lijepi taj tvoj brijeg pravi ljepotan -jagode su sigurno slatke i sa onim posebnim mirisom - mmmm, ružina lijepota se pojačava sa ovim kapljicama na njoj super fotkasmile92
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 06:09
ruza ti je prekrasna, znas li koja je?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 01:20
Carol draga , divno je na tvojem brijegu , predivno ! No , ja sam ti to rekla i kad sam bila kod tebe , tvoj brijeg je od rijetke ljepote ! A tek pogled na sve strane naseg predivnog Zagorja !   
                                                                                                                                                     blume-0517.gif von 123gif.de Download &amp; Grußkartenversand
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.