Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi se svidja ,ali trebamo iz boca svi zajedno i nazdravit
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Super majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
slike su prekrasne
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatko, nježno, pravo blagdansko |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> prekrasne božićne divote
![]() i meni se jako sviđa ovaj način raspucavanja...znači to se radi tupkajući.... zapisujem..hehe... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno ,obozavam ove Bozicne detalje i taj ugođaj
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala svima, radovi su bolji uživo, nikako nisam zadovoljna kako izgledaju na slikama.
Bocu je brat poklonio svojoj doktorici, bila je oduševljena, naravno napunjena domaćim višnjecem.
Inače vrlo je sjajna i veća nego na slikama. A jedan prijatelj mi je čep obukao u ovu crvenu foliju, odlična ideja - morat ću ga i dalje gnjaviti.
Sara, hvala. Ja krakle i boju nanosim spužvicom tupkajući. Volim takav oblik raspucavanja više od onog kada bi nanosila kistom.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne boce
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
mrak
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve je super, ali boca je nešto prelijepo!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ova boca je odlična!!!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Genijalno Okić, sve do jednoga prekrasni radovi
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, imam još puno radova, samo mi sporo ide stavljanje slikica! Ali hoću, polako!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |