Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sukulenti i svo cvijeće ti je savršeno, predivno ukomponirano, milina za gledati, echeverie su kraljice, sviđa mi se jako tvoja kolekcija heucera, ma neću više nabrajati kad mi je sve predivno.Drago mi je i da si osnovala nove gredice da možemo uživati u još više tvojih krasota.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Uživala sam u šetnji! Sve je prekrasno! Osim puževa...bljak!
Sukulenti su ti divni. Nadam se da da im kiša i močvarni uvjeti nisu naudili! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Sve ti lijepo ali oni sukulenti mi oduzimaju dah, uživala sam gledajući
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
temzi- hvala draga, kod mene su sve gredice nove
![]() Miranda- je vragovi odurni, sve živo mi pojedoše, to stvarno više nje normalno ![]() Miška- ![]() kaktus-ha ja sam ti svaštara, to kod mene je živa bolest, ali sukulenti su mi posebna ljubav |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A oli ti to oćeš opasti skupa sa terasom-
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepo, krasno napreduje tvoj novi kutak.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Draga Belica, pročitala sam tvoju životnu tužnu priču ispričanu na ovih 11 stranica. Što se točno dogodilo, nije sad više niti važno. Važno je da to sad pripada prošlosti koja se ne može promijeniti. Ali ti zato snažno i energično mijenjaš i stvaraš sadašnjost. A to je važno. Nije lako krenuti od nule. Ti si krenula još snažnije i u kratko vrijeme napravila čudo. Ono što je jako važno, u svemu tome nisi sama. Tu je tvoj dragi i tvoji prijatelji s CIF - a na koje se možeš osloniti. Pronaći će se nešto i u mom vrtu. Javit ću se.
A sad, laku noć. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
alapas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
Prekrasna Isusova kruna
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Pogledala sam nove slikice i nove biljčice, i sve su tako slatke i prekrasne.Kad gledam tvoje gredice uvijek se oduševim koliko vrsta u njih stane i kako ti to sve super iskombiniraš u veselo šarenilo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Evo sad sam vas kvalitetno utamanila slikama
![]() Puse svima ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Svaka čast Belice, vrtić ti je presladak, uživala sam u tom krasnom šarenilu...a tek sukulenti, savršeni su...raskoš sukulenata mi je ovaj put zaokupila najveću pažnju, ne mogu im se nadiviti!!!!
Divota!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
sve mi je lijepo, ali sukulenti su najljepši, izborom i ljepotom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |