Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O pa ima jošššš
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasni pokloni , naša Šmrčkica uvijek ima iznenadjenja za nas
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ukrasne koprive
![]() i velika fuksija sa veeelikim bijeli cvjetovima
nakon ovoga pitam se jeli Šmrckici išpta ostalo u vrtu i na balkonu
![]() E draga moja, ti si jedno veliko
![]() A sada mi treba pomoć, pogotovo kod nepoznanica, a puno ih je, da znam kuda saditi, šta može odmah u vrt, a šta po zimi u podrum...
|
|
![]() |
|
Je cure moje, darovi su prekrasni, vjerujem da su mnoge iskusile to uzbuđenje i radost kada se otvara paket, postanemo ko mala djeca zar ne?
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Drago mi je da sam i tebe iznenadila, nema hoćeš-nećeš paket moraš ga primiti
![]() 1. Zimska ( ili jeapanska) trešnja, neka vrsta jeste ![]() 2. Žuta ukrasna ehinaceja, ona što je uvijek na mojim slikama ![]() 3. Je lijepa trajnica ( nadam se da jeste, jer mi je preživjela), prekrasni žuti cvjetići. Stvori se široki niski grm 5. Budeš vidjela sama ![]() 7. Nepeta porjeklo Lora ![]() 8. Vinka bijela i crvena, one se moraju unijeti u kuću zimi. Trajnice. 9. Diplandenija crvena 12 Nije to neka ukrasna trava festuca draga moja i z mog koraljnog grebena di su mi zvončike. Porjeklo Hoja. Dobila sam takav pelc, a vidi sada kakve su mi. ![]() Zeleno je krupna zvončika, lijepa je ![]() 14 Jagode mjesečarke, ukusne i stalno rađaju. Imaju i sada plodove ![]() 5 da crveni batat 16 Vodenka crvena 17 sedum od kojeg je moj kamenjar bio onako žut kad procvjeta ![]() 18 zvjezdan visoki rozi i lila Ostalo si pogodila i ono su kamenjarke koje stavi odmah u vrt, iduću godinu ćeš vidjeti čuda ljepote od tih kamenjarki ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
2.
![]() 8. ![]() 9. ![]() 12. ![]() Zeleno je kampanula ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Šmrcko, taman sam ti htjela poslati poruku na pp i pade forum ili internet, no ti si bila brza.
Da, da baš je bilo, paket moraš primit, stvarno si me iznenadila,
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šteta da nećeš imati banane iz vlastitog uzgoja! Ruže su zaista kraljice cvijeća, hibiskus, lavaterica, koherina,društvo u debeloj hladovini sve je prelijepo.
paket uvijek razveseli!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šteta da nećeš imati banane iz vlastitog uzgoja!
Ruže s pravom nose krunu kraljice, hibiskus, lavaterica, koherina, društvo u debeloj hladovini, sve ti je za pet.
paket uvijek razveseli!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Katice i ja ću morati ovako staviti na raspoznavanje jer je i meni poslala jaaako puno cvijeća. U istoj smo gabuli obje...puno dobile a ne znamo šta je šta.
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Prekrasan paket. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
fine slikice smrcko! a tek pokloni kod kat.reae! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Paketić da ti pamet stane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Imate pravo cure, paket je da ti pamet stane.
A s obzirom da sve to treba negdje posaditi, a i poslije ovih obilnih kiša moj cvjetnjak je zaraso u travu, današnje lijepo poslijepodne sam iskoristila za kopanje. Ideja je bila napraviti mjesta za neke Šmrckine cvečke, mada moram priznati baš i nisam uspjela napraviti puno mjesta, a to znači da sam u problemu...
No zato sam nakon čiščenja poslikala cvjetnjak, dok nema ograde, koja nažalost još mora biti
![]() cvjetnjak uz južnu ogradu...s desna nalijevo hibiskusi, zlatnica, bijeli ljetni jorgovan ( Lantanin), jasmin , Lantanina žuta penjačica i gaura, ispred su šeboji, pakujci, turski karanfili, vrtni sljez
gaura, zimski jasmin, klematis multi blue ( mislim), povratić i klematis Dr. Rupel (uz ogradu), ispred opet pakujci i šeboji, jedna mini ružica, R. Sarina bijela datura, bugenvila, "rođak od burita" i još nešto od Lantane,
klematis Dr. Rupel, pa jedan koji se niti ne vidi i jadni izgleda
![]() ispred pakujci, mini ruže, jedna (jedina) lijepa kata
![]() ![]() i to je to... za danas dosta za moju grbu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ženo pa kako je kod tebe prekrasno-a sad imaš i koprive moje su ove godine bile u cvijetnjaku neko vrijeme i stvarno krase vrt
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
paket je
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |