Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:02
Slikat cu ga ovih dana.

Evo sada jedan novi, ogromni i prelijepi. Pored njega je jedan mini.

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:56

Pa daj da ga vidimo

Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 17:42
Je, Antune, cvate.
OPG 159365

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 09:47
Njbelovu,dali ti je procvijetao 011
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 09:41

imaš pp

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 06:18
12 i 1 mjesec! Ja u tom periodu nista ne zalijevam.  Mislis li na coccineus? Ako da, njemu zimi nista ne treba, stavis ga samo pod nebo, i ono se brine o njemu.

Ja bih ga presadila sad, pazljivo.

Je, Woodoo Magic je jako cvatna.
OPG 159365

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:44
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Duda, imam jos jednu smedju ljepoticu Woodoo Magic.

Coccineus treba dobru zemlju. Ja ih imam na nekoliko mjesta, i vidim ogromnu razliku. Najbolji su mi oni u velikom pitaru, koji imaju dobru crnu zemlju i u koje povremeno siknem malo gnojiva. Oni u obicnoj vrtnoj zemlji su mi mnogo manji... On dobro podnosi hladnocu, ali izgleda ne podnosi bas najbolje losu zemlju.

Ne znam sta bih ti rekla za ta dva mjeseca odsustva. To je jako mnogo. Jel to te nece biti sada ljeti? Ako je ljeti, mislim da ces morati naci nekoga da ti zalijeva, nema toga supstrata koji bi toliko drzao vodu...Ako je u jesen, moze pomoci boca coca cole koju napunis vodom i zabijes grlicem pored biljke, pa ona pomalo otpusta, ali to isto ne traje dva mjeseca, mora ti je povremeno netko ponovo napuniti.
jel to ta vrsta što da puno cvijetova(cvatuća mašina)...ma nema me 12 i 1 mj zato sam mislila kako da riješim tu vodu bez nečije tuđe ruke jer ipak možda mu netreba toliko vode zimi...jedan cocc.je definitivno na krivom mjestu kad da ga selim (kad uvene?)
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 15:47
Duda, imam jos jednu smedju ljepoticu Woodoo Magic.

Coccineus treba dobru zemlju. Ja ih imam na nekoliko mjesta, i vidim ogromnu razliku. Najbolji su mi oni u velikom pitaru, koji imaju dobru crnu zemlju i u koje povremeno siknem malo gnojiva. Oni u obicnoj vrtnoj zemlji su mi mnogo manji... On dobro podnosi hladnocu, ali izgleda ne podnosi bas najbolje losu zemlju.

Ne znam sta bih ti rekla za ta dva mjeseca odsustva. To je jako mnogo. Jel to te nece biti sada ljeti? Ako je ljeti, mislim da ces morati naci nekoga da ti zalijeva, nema toga supstrata koji bi toliko drzao vodu...Ako je u jesen, moze pomoci boca coca cole koju napunis vodom i zabijes grlicem pored biljke, pa ona pomalo otpusta, ali to isto ne traje dva mjeseca, mora ti je povremeno netko ponovo napuniti.
OPG 159365

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 15:36
predivni hibiscusi...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 15:09
..nee uopće nisam ljubomorna..ma kakvi..Embarrassed ma prekrasni su  stalno pregledavam ovaj forum i nacimavate me da ih nabavim
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 14:06
Originalno poslano od člana djeka djeka napisao:

evo jedan deo mojih hibija na terasi Wink

Ovaj danas drzi rekord  Smile 17 cveta, mada se ne vide svi

prekrasno, prekrasno...smile55
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:38
još jedno pametno pitanjce..s obzirom da me nema u komadu dv a mjeseca u kući da li bi bilo pametno da kad ga sadim u veču posudu da zamješam i onaj granulat šta se napije vode? ili kako da riješim dovod vode za ta dva mjeseca(susjedu niti mrtva ne bi više zamolila sve biljke su mi istrunule od njezinog zimskog zaljevanja) 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:36
inače jedan hib.c. je ok i narastao je čak očekujem cvijetiće jer vidim pupoljke..drugi nažalost šteka izgleda da mu nepaše mjesto.. morat ću ga presaditi..kad je najbolje vrijeme?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:34
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Evo, slika nije moja, al je biljka moja. Nabrojala 38 pupoljaka na pet grana, zaista ce to biti "blooming machine", a tako je i zovu u USA, gdje je bila hit prosle sezone.

nino jel imaš koji ovaj  silno mi se sviđa Big%20smile
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:34
I jos malo pojedinacno

i ovaj je od danas krenuo sa cvetanjem (ne ceta obilno kao drugi, ali ga volim zbog lista)
Nina, sta cu dobiti ako stavim da se uzili pelcer od Snow Queena koj ima cisto bele listice??
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:27
Jeste Nina, to je jedna od 6 plumerija odgojenih iz semena Tongue jos su mlade ali i njih druzim na terasi na punom suncu, i nadam se da ce i mene obradovati kao tebe tvoja Smile
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:04
Rekorder je bajan!

A ovaj listic u samom desnom donjem kutu, je li to mozda plumica? Sta je to?
OPG 159365

Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 10:20
evo jedan deo mojih hibija na terasi Wink

Ovaj danas drzi rekord  Smile 17 cveta, mada se ne vide svi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:50
Evo još i jednostruki bijeli...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:48
Evo i drugog hibija jednostruki blijedo narančasti
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.