Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 119>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 17:57
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

originalno i duhovito, bravo!        
lijepi pozdrav
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 12:55
hvala lana 30 i ja svoj još uvijek uređujem jer uvijek dobijem nove  ideje a petunije mi omogučavaju da te zidove koji baš i nisu lijepi pokrijem a i dobijem svake sezone  različitu sliku, dobro nam i ti došla i traži pomoč ako zatreba

Na vrh
lana30 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 12:13
Ove petunije su zaista prekrasne ...Sarajko svaka čast
Na vrh
lana30 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 12:09
Haj
Nakon nekoliko dugih zimskih mjeseci i pretraživanja po forumu odlučila sam da se učlanim .Naime prošle godine sam se doselila u kuću s vrtom i planiram ove godine isplanirati vrt . Vaše slike i savjeti su me mnogo oduševili ,mnogo toga sam naučila iz foruma .Cvijeće i vrt me oduvijek oduševljavaju i ne mogu dočekati proljeće .
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 23:59
pa ja mislim da svi vi koji niste bili u Sarajevu svakako treba da dođete i lično ga upoznate a bogami i nas sarajke "bujrum" dobro došli
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 23:23
Koliko god da je Sarajevo lijepo (mislim, koliko vidim a i čujem) stvarno mi je jasno zašto provodiš vrijeme na svom imanju.Pa to je prava terapija i duhovna i fizička.Po opisu imaš posla i to dosta ali što se voli, nije teško Wink!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 23:02
moja ivna mislim da jeste lijepo a posebno zadnju godinu jer sam stalno tu  a i veliko je tako da ima ovaj vrt sa cviječem oko kuće pa u produžetku mali staklenik i bašticu sa povrčem a onda vočnjak sa 70-100 vočkica a bogami iznad i mali gajić sa  borovima koji su sad stari oko 30,g,jedino su oni preživjeli a ostalo je sve poslije rata obnovljeno i fino napreduje

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:56
draga josipa imam 2-3 stvarno prekrasne ruže ali nemam sve slike ali nema nikakvih problema kad bude vrijeme a i prije samo izvoli doči i sve što ti se dopada ako se može uzeti i odvojiti rado ču dati i tebi i drugima

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:51
evo danas moje gošče koja nepristojno viri kroz prozor
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:34
prekrasna ruža, sada znam s kim ću reznice mijenjati.Wink
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:33
imam i pokoji kaktusič
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:30
jeste moj m.m. je veoma kreativan, ali mi te čuvarkuče svakog ljeta pokupe švrake,a slike su sve slikane dok smo još obnavljali imanje  i kuče poslije rata sad je več nešto sređenije a i cviječe naprednije biče slikica na prolječe i ljeto
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:26
evo i jorgovani ali je slika loša jer je slikano prema suncu nadam se na prolječe boljim slikama
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:26
Moj naklon, imaš stvarno prekrasno imanje smile211!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:23
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:19
evo uveličana ta ruža ali mi nije uspjelo da je postavim kako treba
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:15
Lijepa ti je okućnica, a koliko vidim i muž ti je jako kreativan.
Dobar ti onaj mostić sa čuvarkućamasmile188
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:14
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:13
Bože kod tebe baš ima jako intereesantni detalja da se baš malo treba zamisliti i uzeti ti neke tvoje ideje koje mi s ebaš sviđaju.predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 22:10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.