Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 243>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 11:32
Bravo Triša, stalno nešto dodaješ i mijenjaš, a uvijek ti je sve lijepo.

Evo, ovako će ti izgledati tvoj juncus kad odraste, slikala sam u našem rasadniku pred par mjeseci, to je bio jedan veliki primjerak, ali i prilično skup

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 16:56
Ciklame daju posebnu ljepotu na tvom balkonu ,a zime kao da i nema.Sve se zeleni
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 17:19
Jesi li ti meni rastavila ovu kvrčavu biljku---odma  jer neću picmoljaksmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 18:07
Sad ću lijepo stalno pričati o šopingu pa ćeš ti dobiti inspiraciju, a ja ću poslije uživati u sličicama tvojih noviteta.
Ovi noviteti su super - očekujem sličice još "novijih noviteta".
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 18:45
Triša ma šta više da ti rečem za tvoj vrt, jednostavno je fascinantan, ugodan, uredan
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 12:51
I dalje je balkončić - bonbončić Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:08

Otok, ajme baš si me razveselila, moj je bio samo 15 kn, sad mi žao što nisam kupila još jednog, no rastavit ćemo ga na sastavne djelove, jer vidiš da niho već gnjavi, hoće sve što ja imam.

Hoya samo napred, uživam kad ti nešto pokažeš, odmah gledam kako bih iskopirala, pa makar morla i u šoping.

Anaida, Vanja, Štefica, pa nadam se da ćete jednog dana prolaziti Rijekom i za stvarno svratiti u moje dvorište, do tada, uživam u vašim pohvalama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:22
Evo još malo novih biljkica koje su došle u moje dvorište zahvaljujući šoping groznici jednog lijepog popodneva koja je vladala u našoj "brbljaonici"

Ovaj predivni sukulent bio je neodoljiv, tri puta sam se vraćala i na kraju ga donijela doma (stavila na identifikaciju nitko se ne javlja, a ja pojma nemam koji je).

Ova kalanhoica privukla me već na izlazu cijenom od 8 kn i sad je"glavna" na mom stolu.

Ovakvu dracenu nemam, a i bila je na akciji 10 kn, tko je nebi kupio

Ciklame zajedno s ukrasnom teglom 21 kn, a ove boje nemam, pa zašto jedna, moraju imati društvo..

Na kraju da bi šoping bio pravi morala sam kupiti i ovu kameliju japoniku, mislila sam da je bijela, ali  izgleda da će biti roza - 69 kn, kaže Jagoda nije skupo, a kada su kamelije u pitanju, ona je "veliki vrač" i to je to

Ciklame super pašu uz moje maćuhice na balkonu

I nakraju svega dobila sam puno grančica fikusa mikrokarpa i sve, ali baš sve su se uspjele uhvatiti

RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:44
Super ulov, a sukulent je stvarno neodoljiv Clap
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:48
Kako su ti bogate maćuhice. Jesu li to kod tebe tako nabujale ili si kupila tako velike?
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:51
super si se ponovila.....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 14:56
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Kako su ti bogate maćuhice. Jesu li to kod tebe tako nabujale ili si kupila tako velike?

Pa prilično su kod mene narasle, ove uposudama, a one direktno u vrtu su nekako jadne, pa sad ti znaj.

Lantana, nichil, hvala vam drage mojesmile86
RIJEKA

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:02
Wow...sve mi je lijepo! No name-sukulent je savršen...zanimljiv oblik listova. Nadam se da će se brzo otkriti njegov naziv....Kamelija ti je savršena....moje nisu ni upola tako lijepe kao tvoje, ali je vjerojatno i cijena zato bila upola manja. Valjda će se oporavit. Pozorno ćemo slušat Jagodine savjete i valjda će im biti dobro!
Maćuhice i ciklame super "pašu" na podest! smile120
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:03
Baš je lijepo vidjeti mačuhice i ciklame zajedno.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:26
Flavia, Štefica, uvijek se razveselim kad mi dođete, pa makar i na brzaka.

smile78
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 15:28
Triša, ako ovaj sukulent malo više vuče na sivo nego na zeleno, onda sam i ja takav kupila neki dan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 16:02
Triška, bravo na novim cvijećkama Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 16:09
Otok ne uopće ne vuče na sivo, dapače ima jednu prekrasnu tamno, tamno zelenu boju, niti jedan moj sukulent nije te boje, možda ona hatoria salicornioides koju imaš i ti.

Konte, djelit ćemo sve na proljeće, znaš da ja za tebe uvijek nešto sačuvam.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 16:47
Nemam ja nikakvu hatoriu smile43
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 17:05
da tu nema šta tuđe kod tebe smile96-jer mi to sumnjivo sa žilicama hahaha
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.