Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 20:40
Anaida super ideja ovo sa lavandom!!

Želim tebi i tvojem mm zlatne ruke puno lijepih dana i uživanja u novoj, proširenoj terasi!smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 21:38
osjecam miris
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 21:52
Ti posudila ideju a bogme ću je posuditi i ja od tebe draga mojaWink, jedva čekam pogled na zgotovljenu terasicu !
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 23:04

Ivna uz tebe sam u posudbi ideja Thumbs%20Up!

Super ideja Anaida Clap
Moj cvijet cvijeta ,a sada če i tvoj smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 23:14
Simpatična ideja s lavandom i kamenčićima! Odlično i zato jer se grančice lavande u vazi jako brzo počnu sipati. 
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 06:37
Ovi ukrasi sa lavandom su ti fenomenalnismile55
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 08:39
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Ovi ukrasi sa lavandom su ti fenomenalnismile55
ClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 09:09
Prije svega čestitke TM za završenu terasu, vidjet ćemo je uskoro u punom sjaju, nadam se!
A ne trebaš čekati jastučiće za lavandu, samo sveži snopić i objesi na vješalicu u ormaru, efekat je isti, ako ne i "jači"
Što se tiče ukrasnih mirisnih teglica, lijepe su, originalne, ali ja sam to i očekivala od tebe!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 10:31
Svima hvala na pohvalama za aranžmane, ovdje uvijek možemo naići na puno ideja, pa im samo dodamo osobni štih i eto nam ljepote! Dok vam ovo pišem ti su aranžmančići blizu mene i laptopa i predivno mi miriše lavanda... Ja ju zaista volim. Već sam kod Bergić napisala da imam svašta s tim lavandinim motivom - od ukrasa za kuću preko sredstava za čišćenje do eteričnih ulja...

Inače, kod mene 17 celzijevaca, padalo je jučer najmanje 5, 6 puta tijekom dana po pola sata i padalo je noćas dobar dio noći. Ja sam jučer, između dva pljuska, iskoristila oblačno vrijeme pa sam još zaliila biljkice tj. cijeli vrt pilećim gnojivom. Dovoljna količina kiše sigurno je već to gnojivo potjerala do korijena biljkica, pa vjerujem da će mi ubrzo pokazati kako su zadovoljne što sam ih "nahranila" prirodnim gnojivom.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 21:11
I kod nas pada kiša i hladno je
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 22:07
kako vam zavidim na kiši i zahlađenju, šmrc šmrc, u nas je sparina
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 22:11
Vidim ima kod tebe uvijek nekih novost, terasa je super Clap, a cvijeće je fantazija, krasni aranžman, mora da si ti u nekom prije životu bila Dalmatinka kad toliko voliš kamen, lavandu... Wink
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 09:59
Boje mojih koprivica..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 10:20
Krasne su ti, sve ih imam smile102
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 12:41
Divne koprive,tako vatrenih bojasmile64
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 13:02
Lijepe koprivice iako ja nisam njihov ljubitelj
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 14:44
Hej, ljubiteljice lavande - ovako su ti kod nas spremali lavandu

Htjela sam ti prije napisati, ali nisam znala kako bi ti objasnila, sad sam našla sliku pa će biti jasnije.
Za ovo lavanda mora biti svježa, tamo gdje prestaju cvjetovi čvrsto povežeš, onda stabljike saviješ tako da cvjetovi ostanu unutra, povežeš nekom zgodnom trakicom. Staviš u neku posudu ili objesiš. Mirisat će dok je svježa, a i kad se osuši.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 14:52
Ovdje ima prekrasnih ideja!
Kažeš da si se ugledala na mene ali kako to uvijek biva učenica je nadmašila učiteljicu!ClapThumbs%20Up
Jako lijepo, baš mi se sviđa!
Nadam se da će nam dugo mirisati, posebice kad dođe duga zima!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 10:18
Hvala svima na lijepim riječima, a i na savjetima za lavandicu- Otok, baš je zgodno i posebno! I jako, jako prirodno a efektno! Probat ću nešto slično čim se malo sunčeko vrati u naš kraj, jer su nam ovi dani kišno-oblačni a znam da je lavandu bolje brati za sunčanih dana!

Danas - samo terasa! MM je bio vrijedan, inventivan i evo njegovih ruku rezultata. ja sretna i jako ponosna a Fifiću se jako sviđa što sad ima veći dio natkrivene terase jer nije baš ljubitelj kiše Smile

P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 11:35
nekak mi je stol premali...samo tri stolca!?
ConfusedEmbarrassedConfusedEmbarrassed...SmileSmileSmile,
hahaha, ma šalim se, super zgleda, a bome ti i koprivice super zgledaju, a dekoracije s kamenom i lavandom su genijalne. FantastičnoClapClapClap.

lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.